Девојки здраво. Сакам да почнам и јас со хроно па ако може некој поискусен да ми одговори за почеток што се ми треба да купам и од каде и колку би ме чинело тоа. Благодарам однапред.
Еднаш прашав - никој не ми одговори. Затоа ќе прашам пак, па може ќе ми се посреќи овој пат =) Колку време треба да трае диетата, не ми е воопшто јасно? Минимум 28 дена, така? Или ? Колку килограми можат да се изгубат за месец дена?
До посакуваната тежина ќе ги држиш тие 28 дена. Зависно колку ќе слабееш. По доаѓањето на посакуваната тежина преминуваш во траен режим. ЈАС САКАМ ДА ПРАШАМ Зошто накачив кг. Што содржи тој веге режим/процес?
Ама ИЧ не е јасно тоа, стварно! Како тоа до посакуваната тежина ќе ги држам тие 28 дена? Значи, нема да бидат 28, туку многу, така? Тоа не ми е јасно! Дали има минимум денови диетата или не... Траен режим? Нешто како, цел живот на диета???
Де бе луѓе, само мене ли ова ми изгледа прекомплексно и не можам да го разберам? Има ли некаде ДЕТАЛНО објаснето, нешто што ќе ми ги разреши дилемите? Зборувам во однос на времетраење, минимум, максимум, бла-бла... Дајте линк барем.
Прочитаj го првиот пост од темава. Дузи (барем за мене) убаво се потрудила да напише Се надевам нешто ке ти се разjасни.
Од тоа што разбрав - минимум 28 денови и ќе видиш како оди резултатот. Ако сакаш уште килограми да ослабнеш - продолжуваш, а ако не - си почнуваш да си јадеш и од другите забранети намирници. Така ?
Пилешки гради (како сувомесно) содржат се што не е дозволено во хроно (скроб, засладувач и емулгатори штетни по здравје).
Какво сувомеснато јадете ? Кое е "најздраво" сувомеснато? Гледам колешкава на работа јаде свински врат.
Nekoj poiskusen hroner da mi odgovori. Stek I riba zedov od market vo kese spakuvani dali moze takvi zosto pisuva svezi, ako ne kade da najdam svezi?
И јас почнав на хроно од скоро, сакам да знам од поискусните за колку време увидовте резултати, и дали ако за ручек јадам стек пример а за вечера туна може така или треба да е од ист вид на месо долку за ручек и вечера се јаде ?