Девојки како се снаоѓате кога ве фаkа криза за благо? Три дена без никаква грешка, денес изедов половина парче торта не можев да издржам и цел ден се нервирам.
Дали можe нeкој да ми кажe во Макeдонија всушност која e таа Aleva paprika - дали e обичниот наш црвeн пипeр
Од зачини смееп оригано мислам, за други не знам. Кафе триесет минути после појадок и триесет минути после ручек. Лимонада можеш било кога ама имај во предвид дека 30 минути пред секој оброк и 30 минути после секој оброк не се пие ништо.
Ти благодарам. Кој тонус смеам да го јадам? Почнав и да пешачам многу од пред некој ден, па се надевам ќе има ефект.
Tonus smees da jades ama tostiran a kakov ne znam, proveri vo grupata na fb ima sliki. Jas sum veke 11-dena na hrono I ima rezultati. So sreka
Деактивиран ми е фб моментално. Кога ќе се измериш пиши. Се надевам ќе има за брзо и кај мене резултат.
@Pinkgirl.22 Тонус имаш во зендолино ама ќе си читаш состав и ќе си земеш од тој без квасец, јас вчера си купив ама треба да се тостира на тостер. Ако немаш фб овде на форумот има и друга тема со слики и рецепти па можеш да видиш. Да ми заврши првата рестрикција и ќе пишам резултати.
Во некоj пост во темава прочитав дека може. Ама не можам да потврдам со сигурност. Ако има некоj друг што ja држи диетата може да каже.
Девојки од ладе го купувате ржаното брашно или јачменово? И ако мозе некој рецепт за утринско лебче или мафини
Покрај путер, користам ладно цедено маслиново масло и масло од семки од тиква во салати, обично маслиново за готвење и понекогаш домашна свинска маст за готвење. Во Тинекс купувам 'ржано, јачменово, овесно, хељдино од Био Космос, во платнени вреќички се пакувани.
Едно необично прашање до сите кои практикувате хроно исхрана: Дали некој/а спречил или намалил прекумерно потење со хроно исхраната? дали некој воопшто посветил внимание на тоа ? Ви благодарам во име на другарка ми