јас не ја сакам оваа комбинација. ако веќе сум решила да обл хулахопки би облекла салонки а не сандали...измешано и невкусно ми е
Јас немам што повеќе да кажам освен: "Don’t argue with idiots. They drag you down to their level and beat you with experience" - Greg King Толку од мене.
Има некои убави комбинации но има и некои навистина невкусни комбинации. Дебели хулакопки со сандали никако не оди исто и чорапи со сандали ми изгледа одвратно, без навреда.
Сандалите се носат во лето кога е топло. Сандали со хулахопки изгледа многу лошо.... Стави си салонки, ем поубаво изгледа, ем ке ти биде потопло во зима... Едно огромнооо НЕ за сандали и хулахопки!!
Аууууу НЕ!!! Под никој случај!!! Ептен е гадно... Многу мразам кога ќе видам некоја со ваква комбинација... си викам човечеее па аман!!! Тоа и тоа не оди заедно
нееее во никој случај тоа нешто одвратно и катастрофално за модата...кога ке видам некоја таква ми иди да одам да му дам пари за да си купи чевли оти не можам ми иди да се расплачамммм...веке ако некој сака да носи сандалк и кога е ладно тогаш нека оди да мрзни ама барем нема ликрата во очи да пага и да светиии
Никако не ми се вклопува оваа комбинација хулахопки и сандали-Не.Доколку некој преферира да ја носи оваа комбинација треба ептен да внимава да не направи утка бидејќи не секоја сандала стои со хулахопки
Ех, јас ќе морам на една свадба да ги носам чевлите со чорапи. Тие на матура не можев ни пола саат да ги носам, веднаш ми се појавија плускавици, дури лузни имам. Ама високи се, 11ки, без подлога, вакви отприлика.
Мене ми е многу забегана комбинацијата на Ријана во Мен Даун - кратки чорапчиња и тие сандали ,што и да беа И би носела ,без грижа на совест ,ама чорапки ,не хулакопки
Носев за мојата свадба, хулохопките не беа обични туку специјални за носење со сандала. Ме коштаа 35 евра и беа апсолутно невидливи, значи без сјај без задебелен дел кај прстите и мнооооогу тенки. Носев краток фустан и ми изгледаше невкусно да бидам така како гола на свадбата и хулохопките им дадоа префинет изглед на моите нозе Со оглед на цената таков луксуз незнам дали ќе си дозволам пак. Инаку обична хулохопка ми личи грдо на сандала. ПС ај ако се одстранам некој ден ќе ставам зумирана слика од моите нозе за свадбата.
Воопшто не ми се допаѓа оваа „комбинација“, ако така може да се нарече Никогаш не сум носела вака, знам дека нема ни да носам.
Обично не носам сандали не ми се удобни, ми се лизга ногава со хулахопки уште повеќе би ми лизгала. Инаку на затворена штикла, салонка, си носам хулахопки, исто и со штикли што се отворени малку кај прстите иако претежно носам затворени штикли поради тоа што ми се поудобни за носење. Инаку кај други девојки да гледам не ми сметаат и не ми изгледаат одвратно,( освен во зима да видам сандала би ми било чудно како не и студи на девојката ) на крај краева секој си има свој вкус, и ако се чувствува удобно нека си носи.