Па јас гласам главно за НЕ, со некои маали исклучоци. Имам една слика на пц, и на пример еве во оваа комбинација некако може да пројде, и не изгледа толку лошо..дури и ми се допаѓа
Па не е некој ново исфрлен стил, обично доаѓаат девојки и набавуваат такви модели токму за овакво облекување, еве и вашите добро познати фирми како ПЕНТИ го рекламираат тој стил: http://www.penti.com/eng/department/176 ... x?filter=# Иако на интернет особено кај холивудските ѕвезди ќе забележите еден тон лоши комбинации, доколку одлучите овој стил да го носите никако со дебели чорапи, туку тенки од ликра, ги имате во колекцијата на пенти. Може комбинација и со пократки хеланки што се до колена. Обично во лето се носи оваа комбинација за да се избегне превривање на нозете во хулахопка а и како моден додаток изгледа добро. П.С. према мене подобро стои од доколенки, тие се некако како за постари)
катастрофа поголма уткаа . здравје знам дека го презентираат големите модни куки но не знаци декае добро се сто се презентираааа.. еено големоNEEEEEEEE за ова никогас не би носела.. мисалм нз.. цисзми мие некако по цоол леттото да се носе на фармерска сукниЧка . голи нозе.. ми се допага ама ова ноооо
Хулахопки со сандали не одговора сандали носам и лето и зимо зимо коа сам на некој коктел или на некој прием ама тоа е ретко јас никогас не носам сандали со Хулахопки затоа што не одговара
Не, не и не! Значи кога ќе видам вакво нешто ми се гади..ептен невкусно ми изгледа. Не можам ни на друг да гледам, не па јас да носам.. Значи, никогаш не би облекла сандали + хулахопки. До душа, и ретко носам сандали..некако незгодни ми се и нестабилни, ама и кога носам секогаш е на боса нога.
Јас сакав само да ви ги покажам сликиве од Чиара, денес ставени на нејзиниот блог. Го носи овој фустан и овие чевли, сандали де Со дебели црни хулахопки Баш ништо не и фали, ако смеам да забележам.
ех ама ова воопсто нее лосо. со кондурце балетнкаа. малку отворено да ама санадалааааааааа. ноооооооо
На око може е ок, ама практично не верувам. И сама во една тема кажа дека е сега ладно и за салонки нели. А која може да е разумна причина да се носи сандали на хулахопка во сред декември? Воедно и салонка да носи и чизма некоја пак ќе изгледа преубаво во комбинацијава. Вистинската убавина на една сандала не се гледа со нејзината прелиеност со хулахопка, него кога се носи на гола нога во лето, таа си има практична намена. Мене ова носење сандала со чизма во зимски услови ми е трпење за убавина, исто ко летно време во зимска чизма па се препотуваш и си ја вариш ногата. Воедно не само што ќе ти студи лето е сув период, да шеташ со сандали во зимо па вирче, па влага и само може да ги уништиш ништо повеќе. Мене жал ми е овие прекрасни Миу Миу сандали да ги носам на црна хулахопка. Лепота се на гола нога, совршенство. Најмногу сум приметила ги носат на хулахопка на YSL сандалите, горе капути, шалови а доле сандала. Не ми иде. И истата таа сандала 100 пати поубава е на гола нога
За ладно, не се ни сомневам дека и е. Можеби би прошло ако е есен да речеме, па да се извади со хулахопка и сандала. Во Декември нема шанси, а уште се помали шансите јас да се облечам вака. Ама па, визуелно не ми делува лошо, штознам. Додуша не се ни познава дека носи сандали, скоро се маскирани во хулахопката. Сандала си е сандала, и до тоа се држам. Наменета за боса нога, да ѕиркаат прстињата. Тоа што масовно почнаа да носат летни чевли во зима е друга прича.
Дефинитивно не !!!! Тоа што ги носат на писта манекенките не значи дека треба и ние во ајде да го наречам ова Real RUnway , погледни како се нашминкани моделите за на ревија и види дали некој се шета така. Има граница за нешто и не она што е Runway look е и Street Look.
хулахопки дизајнирани дебели само со пола-сандали,и тоа зависит од сандалите какви се дали трпат халахопка или неј,а месести хулахопки и сандали колку грдо изледат од страна сум видела многу типки облечени така,ми идало да одам и да ги соблечам,многу грда слика дават барем за мене,премногу "слати"
Уф не...многу лошо ми изгледа некако...фуј.не се секавам дека сум носела хулахопки и сандали, ама ако сум носела сигурно некој друг ме облекол