месо боја хулахопки оние што се за на сандали без прсти ДА,А во боја или било какви останатии дефинитивно не- најригорозна модна критика е тоа...
Мене не само што ми е ОК тоа, туку сум баш ЗА. Наместо да се расфрлани прстињата на сите страни што мене ми е грозно, прибрани си се заедно едно до друго и изгледаат многу префинето. Нормално, само хулахопки без задебелување на прстите. А не сум строго само за безбојни, може и некоја друга боја, дури и црни сум видела дека изгледаат супер (црно фустанче, црни сандалки со тенки ремчиња и црни тенки хулахопки - топ!).
Никогаш сандали и хулахопки не ми иделе заедно на боса нога дефинитивно сандалите се поелегантни и поженствени. Ако носам салонки или балетанки може инаку не. Мене сандалите со хулахопки ме асоцираат ма маж кога ќе се преправи во жена
Полошо од хулахопки и сандали е чорапи и сандали Не, не и не! Мене воопшто не ми оди едното со другото. Хулахопки единствено на салонки, или на балетанки.
Уште ли се дебатира тука? Навистина ми е чудно. Не и не оди. Погрозно нешто нема. А, вчера видов дотерана девојка со отворени чевли и дебели, спортски бели чорапи. Мислам Хелоуууу!!!!
Мислам дека нема што да се дискутира на ова прашање, секоја девојка би рекла НЕ јасно ! Темава мислам дека треба да се заклучи.
Само ако се месо моја и напред без работ за прсти што е, инаку многу грдо ми делува Посебно и во боја ако се хулахопките...