Напротив,со хулахопки на сандали повеќе се лизга ногата,и не е воопшто згодно.Ногата оди напред баш поради тоа што се лизга од хулахопката.Се сеќавам дека еднаш носев ваква комбинација и тоа во прва година средно,и никогаш повеќе. Сепак,има комбинации кои и не ми изгледаат така лошо,но не верувам дека некогаш ќе облечам хулахопки и сандали.
НЕ! Хулахопки и сандали во никој случај не ми идат заедно.Многу грдо ми изгледа,посебно хулахопката да е во некоја боја.НЕ,НЕ и НЕ!
Мене ова ми е преелегантно. Незнам зошто некому ваква комбинација не би му са допаѓала. Мислам дека е само водење инает и ваквото гледање на нештата е сосема кататонично. Некој којзнае кој така рекол и сите ко овци по него.
^ Мене ми е курвински. Не е од никаков инает, туку ако треба елеганција повели Спојлер Единствено би признала штикли со отворен прст и хулахопки, и сама носам и не ми изгледа многу страшно зошто едвај се познаваат,ама сандали?? Или последно видов врвот на ваквата мода што ја оправдувате и ги охрабрувате девојките ширум Македонија-хулахопки и римјанки!
Сандалки на штикла со хулахопки носам. Римјанки со хулахопки јас не би носела. Уствари не ни имам римјанки ниту пак имам желба да купам и да носам. Но ете - јас ја обожавам комбинацијата сандали и хулахопки, со римјанки никако, значи изглегува дека се е до вкусовите и стиловите. Никој не би требало да биде обвинет за она што одбрал да го носи. Мене ми се многу грозни некои модни парчиња. Може да го искажам моето мислење дека не е ок, ама ако она вика дека и е супер, па нека си ужива во она што го одбрала.
Само ако е многу ладно или е некоја посебна свечена прилика каде што не одговара фустан свечен на боси нозе (ако е долг фустанот е сеедно) инаку не,поготово во боја во ниеден случај ...и исклучително ДА СЕ ПРОЅИРНИ НА ПРСТИТЕ
Сандала е летна обувка и според мене не би требо да се носии со хулахопки.И + тоа не ми се допаѓа малце затоа штоо она напратт од хулахопката ептем се познава....
Божеее... каде имате видено вакви искомплексирани жени.. па зимско и летно не се меша бре..господ нека ви даде мозок на тие што некогаш облекле такво нешто.. бљаакк..
Хулахопки само за во зима , инаку за лето нема шанси , и зависи какви сандали ќе носам , ако ми се гледаат прстите не носам хулахопки , додека со салокни може
Хулахопки од оние месо боја или провидни може, НО само на затворени штикли/балетанки, а на отворени штикли/римјанки никако . Чорапиве се прегрди во склоп на комбинацијава, не знам што улога имаат уствари да, да ја упропастат комбинацијава