Не , дефинитивно Ем грдо ми изгледа , ем хулакопките се за во зима, не за во лето, ама во модава како што гледам се се испомеша Не се знае што е за во зима а што за во лето
Не сум носела никогаш, и самата помисла ми е непријатна јас да носам. Но, може да се случи да ми се допадне некоја комбинација како на сликиве.
Сандали и хулахопки не сум носела и нема да носам. Но одобрувам ако хулахопките се носат со салонки отворени само малку кај прстите.
Не сум носела и не верувам дека некогаш ќе облечам... Невкусно и ми паѓа во очи кога ќе ја видам комбинацијава Единствено со чевли отворени кај прстот имам носено хулахопки, ама тогаш внимавам да не се познава работ на хулахопката.
Не според мене не личи воопшто . Иако се фура тој тренд веќе подолго време не ми е убав . На салонки со отворен прст сум носела хулахопки месо боја без раб , бидејки летно време често знае и да биде ладно навечер Може и грешка правам ама не се приметува некако шознам
Големо НЕ! Сандали - во лето, хулахопки - во зима. Никаква поврзаност немаат овие две нешта, и премногу невкусно е кога се искомбинирани заедно.
Не мн одвратно ми делува отворени сандали со хулахопки се знае сандали убаво средени налакирани нокти и ништо повеќе а и во лето што ќе ни се хулахопки само топлина да ни ствараат