Да алекс,алудирам на тебе и на ред други на кои кога и да ја отворам темава ги наоѓам со исти коментари, за кои тешко поверливо ми е дека ќе го напише ова женско. Многу лесно се познава разликата кога на темава се размислува од женски аспект,а уште полесно од машки аспект. Погледни страници уназад, еднаш се разви добра дискусија мислам дека беше од страна на starfish, за тоа како е оправдливо хулахопки и сандали и имаше ставено слика од една блогерка и разликата е очевидна, за разлика од ова вашево. Наредно, за мене вакви хулахопки со вакви сандали ми е типично курвински,а никаде не напоменав дека не ми е курвински бујни деклотиња и миничи со 15ка штикла. Не се навредувај одма и онака немате пмс, ве мислев за поопуштени. Само ви кажувам дека грдо е да си ги потенцирате постојано вашите фетиши на темава. А, очигледно е дека ги имате. Онака прва регистрација,права тема оп оваа оди на мегдан. Не, не си само ти, има и многу машки тука ќе ги приметиш, некои чак и праќаа вознемирувачки приватни пораки. Дај договорете се за кафе, облечете си хулахопки и сандали и дркајте си еден на друг. Што да речам друго..
Добро Ашлинг. Ти можеш да мислиш и да пишуваш што сакаш, а јас можам само да ти кажам дека во мојов случај грешиш. Јас само си го бранам тоа што јас го сакам. А друга работа, јас немам фетиш, но зарем фетишите се ограничени само за машките? Од каде знаеш дека некоја жена го нема па пишува на тој начин, можеш и од таа страна да погледнеш. И ЈАС НЕ ПРАЌАМ ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ПОРАКИ НИКОМУ!
Воопшто не ми се допаѓа ... ептен ако немам избор би ги облекла оние што се као за сандали без затемнет раб , но ич не ми иде и не практикувам да носам.
На салонка со прсте отворено напред не би облекла хулахопки, а камоли на сандали Јас хулапки во принцип ич не сакам, ама ова модава со шарените некако ми направи кејф. Ама сепак со сандали боже сачувај. Како мажине со чорапи и сандали, како изгубен Германец, е така ми изгледа жена со хулахопки и сандали
Поголеми утки немам видено.. Ајде на штикла (сандала) да олечеш, така-така :geek: Ама на некои вакви да обчечеш хулахопки... ај меан втф
Леле не, мислам дека тоа е најголема утка што ја имам видено некоја да ја направи. Еднаш на едно интервју за работа, една девојка дојде со сандали, ама од тие што се на едно ремче и хулахопки И ај после прими ја на работа де
Не одам нешто многу по модата, не се припотресувам на такви работи. Носам ако мене ми се допаѓа и се чувствувам убаво во тоа. Значи за мене се што е убаво на изглед и пријатно за око е модерно. Оваа комбинација дефинитивно не е една од тие модерните за мене. Едноставно не ми изгледа убаво, колку сака нека е модерно и незнам ти што таму мене не ми е убаво и не сум носела никогаш така. Се знае, сандали се за во лето, а хулахопките ми се својствени за во зима (зборам за обични хулахопки, не мислам на чипки и такви ствари кои се повеќе за убав изглед отколку што вршат функција на хулахопки) и не идат заедно. Не ми смета некој да носи, кој што сака нека си прави ама јас не би.
Зошто да не? Носам хулахопки во бисер боја. Не се ни забележува дека ги носам. Воопшто не се замарам дали тоа е модерно или не. Правам како што ми одговара.