Хулахопки и сандали НЕ.али дебели чорапи и сандали everyday baby и тоа чорапите што е можно по шаренки или по дречливи боички
Јас не носам хулахопки на сандали,ама имам видено девојки кои носат на сандали и многу убаво ми изгледаше.Секако многу убаво беше искомбиниран целиот стајлинг.Сепак јас сум за не
јас си иам мака сеа за нова година.. имам црвено фустанче и црни штикли високи со отворен прст.. (нешо ми мрчеа демек отворен прст штикла биле само за во лето, не биле за нг вистина ли е, смешно ли кје изгледа, а нг кје славам дома со друштво) и се не знам дали да облечам месо боја свилени хулахопки воопшто мн ми е грдо хулахопкии на отворени штикли ама пак само така да се појавам на нг со голи нозе не е малце смешно?? дајте ми предлог некој, што да направам, стварно се двоумам
Облечи си какви што сакаш хулахопки, сепак се работи за салонки со отворен прст. Многу поглупаво е на ова ладно време ти да одиш со голи нозе.
А да си купиш обична црна салонка? (доколку си во можност) Верувај дека кога ќе посакаш можеш да ја носиш, притоа без да изледаш смешно. Со или без хулахопки.
^^ не сум во можност нови да купувам, бидејќи овие ги купиив веќе инаку слушнав дека имало хулахопки доле без раб, би можела да пробам со нив како ќе стои а? што викате?? дали знае некоја каде можам да ги најдам и која им е цената отприлика?? инаку се согласувам со душиче дека мн е глупо на ова ладно ја да се појавам со голи нозе плус ке ми помодрат од ладно и смешка жива ке сум..
Се зависи како ќе се искомбинира. Салонки со отворени 2 - 3 прста обавезно носам со хулахопки. А скроз отворени сандали, зависи. Вака како на сликава мене ова ми е супер слатко и некако авангардно. Плус хулахопкиве се без раб на прстите, така да мене ми е ок и би носела.
мислам дека хулахопки без раб на прстите најмногу одговараат на peep toe кондури, ама со сандали ептен отворени некако не иде, барем според мене.По можност бојата на хулахопките да е месо
Јас без хулахопки во случај да носам фустан не можам, не се чувствувам пријатно... И со отворен прст и со сандала класична носам месо боја хулахопки без раб и ми се допаѓа така дека им дава некој подобар изгглед на нозете... А тие хулахопки лесно се наоѓаат низ градов... А црна или било која друга боја за сандала/кондура со отворен прст според мене не...