Неуморните борци овој тренд да се глобализира имаат foot fetish или само јас така мислам ? Мислам, башка од актуелнава мода која се јави последниве години, зборувам за хард кор љубители на хулахопки со сандали - постојано !
И таква месо боја да се хулахопките, види како ќе изгледа таа напред цртата на хулахопките ќе се гледа Се знае хулахопки на боса нога и готово
Само бабите облекуваат хеланки и сандали онака пошто и ладно не за нешто ,а младите девојки мислам дека веќе изумира таа мода.
Ако зборуваме за цртата која се гледа веднаш до ремчето напред на прстите, постојат хулахопки без таа црта.
нема на сите хулахопки тоа задебелено напред на прстите.. јас сум носела на слични на овие штикли и не се познва воопшто,на сандали не
Ја такви не сум видела А темава е за сандали така да сепак не ми изгледа убаво на сандала зашо напред се гледа дека има хулахопка
Хулахопка и сандала .. кај женско... ај... повеќето мажи и нема да приметат. Ама сандала и чорапа кај машко.... А сеа као и нешто у мода било... Bad, bad, bad... Ептен лошо puke
Во никој случај не би препорачала, ниту пак би облеква сандали и хулахопки. Едноставно не оди и не е убаво за изглед. Сандали се знае во која доба од годината се носат. Така и се дизајнирани, за на лето.