Леле ова е баш утка и многу смешно изгледа. Еднаш видовме низ град жена со потколенки патналони шушкави спортски, сандали и чорапи шарени во сандалите.
Ја сум лудача по хулахопки (што се гледа од мојот аватар нели), ама и покрај тоа не ја применувам оваа комбинација. Може со отворен прст-два. Целосно отворени сандали со ремчиња и хулахопки - ако се некои секси со висока штикла, тогаш може да, ама само за во кревет
Хулахопки и сандали??? Не - дефинитивно!!! Отсекогаш ми изгледале смешно!!! Кога бев девојка, пред 30-тина години имаше баш таква „мода“!!! Голем број повозрасни жени носеа црни хулахопки на бели сандали !!! Страшно лоша комбинација!!!
Не! Многу лоша глетка. Прифаќам само хулахопки на затворени штикли, а вака на сандали дефинитивно не.
Najlosata mozna kombinacija e sandala i hulahopka. Stvarno loso izgleda ma da mnogu devojki niz gradov praktikuvaat da pravat tokmu vakvi utki
Не не и не и не најлоша комбинација според мене и многу грдо изгледа никогашне би излегла така ама баш никогаш