Претеруваш, во живо ќе мора да загледаш за да препознаеш. Овие ниту се сјајни, ниту имаат прсти. Овде се гледаат заради предобар фотоапарат. Ти немаш Nikon или Canon на очите. И што со фетишот? Што му фали?
Верувала или не, има луѓе што приметуваат детали. Јас би ги приметила и во живо бидејќи едноставно голата кожа не изгледа исто како хулахопка без разлика дали таа е сјајна или не, има прсти или не итн. Светлината не отскокнува на ист начин на гола кожа и на хулахопка без разлика каква е таа. А за фетишот ништо не му фали. Не ми беше намерата да навредам некого. Само мене лично да се палиш на хулахопки ми е... чудно to say the least. Each to their own I guess.
абе сандалитее се знае коее годишно време се носат! на лето и на пролет, па на лето на тоа жешко време општо хулахопка да облечам и на затворени штикли ќе зовријам, с'клет ќе ме фане, значи сандалите се носат на гола нога и на лето, дефинитивно не би облекла сандали и хулахопка заедно.
Postojano zabelezuvam devojki, zeni, koi se "ohrabrile" i odlucile da ja primenat kombinacijata hulahopki i sandali. Dali so primenata na toj stil ke se predizvika odbivnost ili odobruvanje, zavisi od dve neshta, kolku se soodvetni sandalite i izborot na hulahopki, bidejki pogresen izbor na bilo koj od ovie delovi na garderoba, ke rezultira so fijasko. Fakt e deka ne sekoja sandala dozvoluva nosenje na hulahopki i ne sekoj tip na hulahopki prilega na taa kombinacija. Vo odnos na toa - dali vo topli denovi se nosat hulahopki, pokraj izborot da se nosat ili ne, ima del od zenskata populacija, koi poradi odredeni pricini kako prikrivanje na nedostatoci od tipot na neramnomeren ten, greben na stapalo so poizrazeni veni i slicno, imaat potreba da gi nosat, tokmu zatoa i postojat hulahopki so isklucitelno niska denaza, nameneti za toplite denovi.
За онакви со отворен прст, има посебни без прсти напред, ајде можеби океј е. Ама за сандали баш сандали- не.