Хулахопки и сандали. Да или не?

Discussion in 'Мода и стил' started by Gerberce, Jan 20, 2011.

1. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Ваква комбинација не би ставила на себе па макар ако треба да се смрзнам или ќе облечам салонки.
    Ми се допаѓа кога дебели дизајнирани хулахопки се искомбинирани со штосни сандали кои самиот модел им е таков да дозволат со нив да се носат хулахопки.
    А оние сандалине цели со цркони и некои други светљуцави моменти на нив во никој случај не се за со хулахопки, ако некој сака сјај на нозете има креми и други препарати а не опни се во сандали и под нив хулахопки. :devil:

Kolumbo likes this.
  2. LadyN

LadyN Истакнат член

Не не не и НЕ.... не идат бе жени летни сандали со холохопки., крајно невкусно ми е.. се знае сандала на гола нога стои! Веќе може да се направи исклучок за чевли со оној мал отвор.

3. ivushh

ivushh Истакнат член

нее воопшто не одговараатт.не би облеклаа па ако сака крај на свет нека е!!

4. Lady-PinkHeart

Lady-PinkHeart Истакнат член

НЕ, никако не ми се допаѓа комбинацијата хулахопки и сандали... и никогаш не би облекла, затоа што би се чувствувала смешно... Бидејќи нели сандалите се за во лето, а хулахопки сигурно не би носела во лето, и обратно, ако носам хулахопки кога е постудено, тогаш сигурно нема да облечам сандали...
    Сепак, секој како се чувствува така нека си се облекува.. :)

5. marina.baby

marina.baby Истакнат член

Нормално :D

6. slavica999

slavica999 Популарен член

Никогаш не би облекла сандали и хулахопки, некако не ми баш оди таа комбинација а и во принцип мразам да носам хулахопки освен ако мора.

7. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Можеби би носела ако и сандалите и хулахопките се црни, ама да не се гледа таа линијата на прстите :tmi:
    Значи многу претпазливо би носела.
    Нешто вака:

Attached Files:

Kolumbo likes this.
  8. Gerberce

Gerberce Истакнат член

А на која линија на прстите мислиш? На хулахопки што имаат појачани прсти (на таа линија) или на шавот од шиењето? Ако е шавот тогаш ќе си го подгазиш малце, не е тоа некој проблем, а со појачани прсти секако не иде...

9. The-Queen

The-Queen Популарен член

НЕ НЕ и НЕ!!! толку ефтино и одвратно ми изгледа тоа, никогаш не би го облекла тоа!!

10. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

никогаш!

11. baby.90

baby.90 Истакнат член

Од сликите што ги видов ми се допаѓа како стои сандала со хулахопка. Ама јас лично никогаш не би облекла хулахопка и да носам сандала, НЕМАТ ЧАНЦИ (ко што вика еден професор) :D :D :D

12. soncicko

soncicko Истакнат член

со месо боја хулахопки никако или со дизајнирани а особено не со цветови секако не би носела,
    но модата со дебели хулахопки црни или во боја контрасна на сандалата ми се допаѓа а дали би носела незнам можеби ако би живеела во некоја земја како шветска или финска каде сандали може да облечес 5 пати во годината сигурно би се одлучила за оваа варијанта а за во македонија сеуште се сум сигурна но ми изгледа некако шик

13. beached

beached Истакнат член

Грозно , многу грозно.
    Кога ќе видам девојка со сандали и хулахопки , посебно прозирни хулахопки автоматски имам слика за неа дека е оперирана од вкус.

А со хулахопки во различна боја од сандалите... :puke: па нели не треба да се биде роб на модата .

14. 2468

2468 Популарен член

Имам носено дебели црни хулахопки и црни сандали. Убаво и складно изгледаа. (само еднаш ми се случи тоа, а и не баш се сеќавам зошто. Изгледа сум сакала да експериментирам нешто :D )
    Не секоја хулахопка одговара со секоја сандала. Така да, во глобала не сум за оваа комбинација, но сепак секогаш постои исклучок.
    А за овие обичните, свилените хулахопки па воопшто не сум :x И онака не ги сакам (не дека воопшто не ги носам, кога морам, морам) , па уште и со сандала да ги комбинирам. |(

15. Blanca

Blanca Популарен член

Некои сандали ми се свиѓаат како стојат на хулахопка, некои не. Порано и јас мислев дека е селски, но веќе не мислам, дури мислам и дека e секси. Е сега, не би носела на +30 степени, ниту кога мрзне, но пролет и есен- зошто да не. Исто и чевлите со отворени прсти ги носам со хулахопки или интересни тенки чорапи на фармерки/панталони. Најважно од се е да знаеш да ги носиш :!:

Еве овие ми се свиѓаат:

Kolumbo likes this.
  16. meruska

meruska Истакнат член

ма нема шанси!бруки :D

17. Butterfliess

Butterfliess Истакнат член

mene iskreno toa ne mi se dopagja i nikogas ne bi nosela :/
    [mod-kirilica:24ycmajx][/mod-kirilica:24ycmajx]

18. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

јас
    никогаш се немам облечено така со хулахопќи и сандали мислам дека и ногата ќе ми се лизга во сандаливе ако облечам хулахопка а и некако не ми се допаѓа..............али секој си има свој избор

19. Shana

Shana Истакнат член

Сандали со хулахопки не ми се допаѓа како изгледа и никогаш не сум носела. Ако е ладно до степен да ми требаат хулахопки, тогаш не е сезона за сандали.

Ако зборуваме за чорапа како детал, сум видела слатки комбинации со доколенки, како на сликата од Blanca погоре. John Galliano вадеше вакви комбинации сандала со чорапи за Dior во колекцијата пролет/лето 2010. Таква комбинација треба да знаеш да ја носиш. Убаво изгледа на младо девојче кое е fashion forward. Не ми паѓа на ум да облечам такво нешто на моите години и мојата килажа :x :puke:

А сега малку хард кор, внимавајте:

Attached Files:

20. Airsolid

Airsolid Истакнат член

Ne, ne, ne!