Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Хулахопки и сандали. Да или не?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Gerberce, 20 јануари 2011.

1. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Особено па светкава хулахопка кога ќе видам со таква сандала :x
    Никако не ми иде во глава ваква комбинација. Сандалата е летна обувка, има многу убави салонки кои можеш да ги искомбинираш во ова време од годината.
    И ако ги тргнеме хулахопките на страна, нели е уште рано за сандали!? :?:

2. Gerberce

Gerberce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    67
    Па не се светкави, 10 денажни најтенки хулахопки се, без сјај. Да беа кожа боја веројатно немаше ни да се приметуваат. Овие се светло кафени па затоа се гледаат, ама јас уствари намерно сакам да се гледаат.

Ама добро добро, гледам дека сум единствена лудача :D

3. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Не, мислам дека не одговара...Се знае може хулахопка со кондури....но сандали не!

4. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    хулахопка со сандали според мене НИКАКО! незнам ич не ми делува убаво кога ќе видам и никогаш не би носела.

5. Gerberce

Gerberce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    67
    Еве уште една... други сандали и други хулахопки, овие се сосема без раб на прстињата.
    Бар сандалите пофалете ми ги ^_^

6. Lili.lili

Lili.lili Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    72
  7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Добро Герберче, ова веќе се јаде. Сандалите ти се убави и не се познаваат многу хулахопките, ама сепак мнооогу подобро би изгледало без нив.
    Друго што не ми се допаѓа (се надевам нема да се навредиш, ова е мое мислење) се долги нокти на нозе. Ок модерно е и сето тоа, ама никогаш нема да го разберам овој тренд, многу лошо ми изгледа.

На marama, Sephora и rossonerka им се допаѓа ова.
  8. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    И јас сакав да кажам за ноктите, па подолги се од моите на раце, ич неубаво изгледа :x

А Герберче имаш прееееееееубави сандали, кои за жал ги оружнуваш со хулахопките. Јас разбирам да сакаш до толку хулахопки, ама нека се носат со салонки, со чизми. Не со сандали. Ниедна твоја слика не ми се допаѓа, извини.
    А зошто сакаш толку да ги носиш? Прво сега е време за хулахопка, ама не е време за сандала. А летно време е време за сандала, ама не и за хулахопка :^) Сакаш да ти свети ногата? Не знам што толку те воодушевуваат овие проѕирни хулахопки со сјај. Мачкај си ја ногата со лосион со светки и носи сандали на голо :D

9. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    Или со масло за сончање. Јас со таква финта си ги правев нозете попривлечни. :D
    Герберче мене ни сандалите не ми се допаѓаат, жалам. Чисто информативно од каде ги зема? И што камера користиш бре? :o

10. Gerberce

Gerberce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    67
    Ам... ок, веќе не постирам слики, гледам сите се вадат од памет. Енивеј, незнам зашто толку сакам... ко некој да ме праша зашто сакам шопинг.
    Ајде ја искачам сеа, ќе сликам ама не постирам повеќе слики ветувам.
    Апаратот е Canon 550D.

11. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Грдо ми е со тука и назад! :lol:
    Ако веќе мора хулахопки тогаш од оние без никаков раб и тоа месо боја исклучиво. Се друго ми е селјачко!

12. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Не ми оди воопшто комбинацијата на хулахопки (особено оние со раб) и сандали. Сепак сандалата е летна чевла, а во лето немаме потреба од хулахопки. Редовен пилинг на нозете, малку сончање и сјајно млеко за тело и сите недостатоци ќе ги снема.
    Но, сепак мене интересно ми изгледа комбинацијата чорап и сандала. Ако си најдам некои штосни сандали, верувам дека некогаш ќе искомбинирам. Зашто да не? Мене во некои комбинации ми изгледа супер :) Уникатно. Знам дека пола град ќе ме гледа превртено, ама воопшто не ми е гајле. :)

Бурбери :inlove:

На Kolumbo, Sephora и LivingGlam им се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Не ми се допаѓа воопшто како изгледа. Не би го носела на себе (со оглед на тоа што последен пат облеков хулахопки во трето одделение кога одев на играорна :D, а и не делува убаво „на око“) и не ми се допаѓа кога гледам кај други.
    Зиме - затворени чевли и хулахопки.
    Лето - сандали и голи нозе.
    А околу долгите нокти, извини герберче ама ни мене воопшто не ми се допаѓа. Во секој момент мислам дека ќе ти се скинат хулахопките. :(

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TammyDeyn

TammyDeyn Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    240
    Ноуп ноуп ноуп и ноуп!
    страшно невкусно изгледа... штосни хулахопки имате со салонки, па и со балетанки да носите...
    Сандали и хулахопки, сандали и чорапи... луѓе беееееее :/
    прво, мислам дека намената не им била таква :) се носат летно време, отворени се веројанто да не ти се поти ногата,а не да ја бапнеш у хулахопка :)
    ај сега и мене ми е убаво кога ќе видам шорц со опасна штикла и бунда одозгора, ама не се што лета по пистите треба да го пробаме....
    Во нашава држава мислам дека сандала и хулахопка никако не поминува...
    Што знам... мислам дека не е само вкус во прашање...

15. Vesna25

Vesna25 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    НИКАКО

16. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Никогаш не би носела многу глупо изгледа ;)

17. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Мене па баш ми се свиѓа. Плус прашав во чорапарата кај нас имаат хулахопки без тоа шиеното што е напред, нз како се вика. Како задебелено што е. Така да баш ми се свиѓа комбинацијава :D

На Kolumbo му/ѝ се допаѓа ова.
  18. bornthisway

bornthisway Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    30
    Мене воопшто не ми се допаѓа, можеби е модерно да се носат дебели хулахопки со сандалки, но не ми се допаѓа, некако ми изгледа ми изгледа многу глупаво. Да не излезеше таква мода, тогаш никој сам не би се нафатил да се облече така. А слаба хулахопка на сандалка, особена некоја нежна и посвечана ДЕФИНИТВНО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

19. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Се нашол некој паметен во светот на модата и измислил специјални хулахопки за на сандала, кои се ултра тенки( околу 15 дени, дебелина на конец), без раб и појачување на прстите и мат нијанса...Има од многу брендови, ама јас лично ги користам оние на Ползела( специјална хулахопка за на сандала, која прекрасно стои...), чини околу 180 денари некаде...Има и на Пенти, ама многу е грозна нијансата, како на жолто удира многу и неубаво изгледа, а плус се кинат многу лесно...

На Kolumbo му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Секако дека не! Поселско нешто нема :/