znam deka gi ima vo SANDA LV hulahopki,kako i dokolenki i kusi corapcinja.Hulahopkite se 230den,a zadokolenkite 69den.mislam [mod-kirilica:aiyt52h6][/mod-kirilica:aiyt52h6]
купив розеви со цвекиња низ нив, за само 80 денари а со што носите вакви шарени хулахопки?? салонки?? може да се носат со штикли напред отворени (само прст)??
Ве молам уште еднаш, сигурно знае некој каде има вакви? Девојки, гледам темава е доста активна па да не отварам нова, иначе ја сум нова феминка па сакам сите тука да ве прашам дали некоја од вас знае каде има да се купат кај нас хулахопки со прсти и пета? Вакви на пример како на сликава ве молам кажете ми навистина ми требаат.
Сакам да носам хулахопки. Во зима најчесто носам темни црни или некои дизајнирани, на пролет обични месо боја. Секси ми се тие што се обични со линија позади
Денес си купив 3 пара кафеави дезенирани хулахопки од Сара фешн...250ден се и задоволна сум мн од нив
Неможам да ги носам,ме чешат кожава..и многу наоблечено се осекам со хулхопки..т.е огромно се осекам ко 3 пара пантолони да имам облечено под мене
Хулахопки носам кога сакам да ја збогатам комбинацијата, осносно носам некои со интересни дезени или некои во впечатливи бои. Иначе ме нервираат многу, ме чеша кожата!! За под фармерки во никој случај
Јас преку слики не можам, затоа писмено: хулахопки носам во ептен екстремни случаи кога чаре се нема и затоа дома прашање е дали имам еден пар! Не носам на зима ни под разно, не носам под сукња освен, како што реков, ако се нема друго чаре или е ептен ладно... А ако носам тоа се најчесто црни (или кафени/бели ако облеката ја диктира бојата), без принтови-минтови, шари-мари и нема шанса да облечам месо боја!!!