Пак почна сезоната на хулахопки, и јас пак секој ден кинам по еден пар. Ни јас сама не знам како успевам. Во зима е полесно, зимските хулахопки се подебели и потешко се кинат, ама во пролет и есен хулахопките ми се ноќна мора. Особено сабајле кога се спремам и кога од брзање ќе го скинам последниот пар.
Хулахопки носам ретко, само кога мислам дека има потреба и тоа обично црни или месо боја.... Туку дај кажете каде се наоѓаат од тие кинатите хулахопки, нешто како тие Росии што ги има постирано
хулахопки незнам ама многу ме нервираат кога ги носам,а ако више морам да носам,носам кожа боја со фустанчиња зимски,а со панталони еднобојни и не многу дебели како хеланчиња еее вакви:
Хулахопки - не обожавам ! Ама на есен ,кога сакам да носам фустанче - морам ! Не сум нешто по дезени па затоа носам еднобојни - крем или црни
Хулахопки не носам од трето одделение. Сукњи и фустани не носам многу, само во лето може, а во зима на панталони нема шанси теоретски да ги носам, ме нервираат такви стегнати, па уште и ако се скинат. А реално не ни топлат многу, облечи си хеланки и свршена работа. Има убави хулахопки, дизјанирани, ама то није за мене.
Носам само во есен и зима кога треба да носам фустанче или сукња,само тогаш а во зима под пантолони нема теоретска шанса ме нервираат многу и ме чеша кожата А кога носам со фустанче најчесто носам месо боја
aУ ! мојата ноќна мора се овие чуда поготово сега во есен со фустанчиња,е им е*ав мајката на мајка ми кога секој викенд и барам пари за хулахопки мислам дека неврен слом ќе доживее
И јас не трпам хулахопки нешто многу многу,ама кога мора...тоа е Обично носам најнајобични без никаков дизајн,ама сега некако ми изгледа убаво комбинацијата долго џемперче високи чизми и убави дебелки хулахопки
Дел од понудата на Gaspard Yurkievich - малце се скапички само, од 70 до 100 евра за пар... премногу нели?
повеќе сакам дебели со сукњички за во зима да носам отколку тенки,тенки носам само месо боја..http://www.youtube.com/watch?v=Ua6V59sZx1M на рекламава има многу интересни моделичиња^^
Сакам цветни чипкани на кратки тексас панталончиња http://image.become.com/imageserver...omens-black-lace-flower-leggings-leggings.jpg
јас класични хулахопки неможам да носам , а овие чорапи со силикон да, многу ги сакам и имам ралични принтови
Каде можам да најдам вакви хулахопки со ваков принт,ама дебели не од оние тенкине.Сегде барав нема ако видел некој нека ми каже каде