лелееее многу се убави првите белите што ги има ставено esperanca,дали некој има видено такви низ Скопјево?
Овие си ги купив јас минатиот викенд и преубај ми беа и ги скинав одма -.- нормално мислам. Ќе си купам исти вакви пак.
Многу ме нервираат хулахопките и ги носам само кога морам. Инаку хулахопките со дизајн ми се многу убави
Пред Нова година имаше во Пенти хулахопки со дезен - Истанбул и многу ги сакам, ама некако скапи ми се, 500 денари се... До сега не сум дала толку пари за хулахопки, ама за овие опасно се мислам
Женски каде можам да најдам вакви хулахопки, мн ми се допаѓаат, а нема каде јас побарав. Имате ли идеја? Знам дека се Шанел, ама мора да има некоја копија кај нас...
Секогаш носам хулахопки Најмногу сакам со шари, претпочитам да носам такви него обичните месо боја или црни... Сега последни што купив се црни со линии некои во темна боја. Интересни ми се на мене... Супер одговараат со црно фустанче
'Ваше е како ќе ги искомбинирате и носите, но не заборавајте хулахопките, како и хеланките, не се панталони.'
Девојки може е глупаво што не знам ама што значи тоа 20 ден. на хулахопките? Постојат и други бројчиња ама не знам што значи па си велам да прашам овде, да не се брукам на друго место