А зашто не сакате хулахопките да ви светат??? Може малце да ми елаборирате? Мислам ако ви е за на работа океј можам да сватам, пошто претпоставувам сакате да бидете неугледни за колешките да не ве оговараат и мажите помалце да ве зјапаат. Мене лично многу поелегантна ми е сјајна хулахопка. За искачање особено ако не се сјајни хулахопките, срам ми е да ги облечам, ко баба у минич ќе се осеќам. На пример ова е некој минимален сјај што би прифатила, јас под ова не ги ни рачунам. Секогаш носам најсјајни што можам да најдам.
Дали постојат некои хулахопки без ластик што нема да се оцртуваат кај стомакот кога носиме припиен фустан? Или пак, каде може да најдам хулахопки до над колена што ќе бидат месо боја/бисер/ проѕирни (не од таа бабинската боја), за да го избегнам оцртувањето спомнато погоре?
@ванилала нема такви хулахопки, можеш од оние чорапи што самите се лепат (имаат силиконска трака на чипката). Во Penti сигурно има, а најверојатно ќе најдеш и во локални продавници за долен веш. Спојлер
Има такви хулахопки, само нема кај нас. Мораш да нарачаш од интернет. Cecilia De Rafael Eterno 15: https://www.uktights.com/product/5197/cecilia-de-rafael-eterno-15-tights прашајте стручњак
@Nylon не се лоши ни овие. Ама линијата кај што се спојуваат пак ја има, а на тесен фустан и таа се познава. Исто, овие некако се "увртени" па и тоа мини геврече може да се познава. Убаво кажав јас, оние чорапи што се лепат се право решение
Под пантолони никако, дури и минус триесет да е надвор. Едноставно не ги поднесувам. Само со сукња или фустан кога е поладно. Преферирам црни.
Леле колку мразам хулахопкииииии Ми иде да полудам.. Не ги носам освен ако не морам..и тоа ептен да морам
Wolford ....сите можни модели кои им постојат за мене се вистинскиот избор... Беспрекорен квалитет и издржливост ! Можеби се поскапи , не велам не, но вредат за секој денар .....