Значи ОБОЖАВААААМ дезенирани хулахопки кај нас spored mene најубави има во Calzedonia па и во Penti и во Golden point
хм, да сакпички се. Ама веројатно квалитетот е на ниво , па нема д абидат за едно носење. Здравје Боже, после одмор можеби ќе одам да се подновам, од дамна сакам вакви. Фала ти
^Не сум носела такви, но ми се има случено да ми се скинат и немаше каде да ги соблечам или пак да купам други и така ги носев. Но не се познаваше многу.
хулахопките и хеланките ми се секојдневие без разлика дали се за некоја свеченост, дневна прошетка или школо, ги има секакви плус повеке простор за експериментирање и креативност да, преферирам посебни и необично искомбинирани
Obozavam hulahopki gi imam vo site boi,so sekakvi shari,i sveceni i sekojdnevni.porano kupuvav od polzela,no se iznervirav koga za apsolventskata vecer mi puknaa na zdravo ni zakaceni ni nisto,a debelo gi plativ srekja so nosev edni obicni u canta,onaka za sekoj slucaj. posle si najdov prekrasni modeli vo sara fashion i so poniski ceni i kvalitetni.a i vo sanda ima ubavi, osobeno sveceni