310 мислам беа. Не се скапи, абе ќе ги купам вајда Дебели се како хеланка, а и искинатото не е скрос скинато има и таму слој!
Видов едни хулахопки на слика кај едно девојче,црни со многу ситни бели точки,се заљубив во нив преубави се,ама кај нас не сум видела такви,некој ако видел или ако види,може да ме обавести
Леле не можам да ја гледам темава, се мрднав Преубави модели има. Јас си купив од тие црни искинати, 310 денари се. Хел јеа, закон се! Исто сакам да си земам од тие црни, со црни точкици, многу ми се елегантни така, женствени.
Во последниве 3 месеци и јас се мрднав по хулахопки. Изнакупив едно 15 пара и пошто немав со што да ги носам, си купив сукња за хулахопките специјално. Значи обратно, не купив хулахопки за некоја сукња туку ради тие чудна боја хулахопки си купив сукња. Од сликиве што се ги постирале си препознав 2 пара што ги имам Ама многу ми е мерак кога си мењам разни дезени, имам чувство дека незнам колку сум дотерана кога ќе си облечам убави дезенирани хулахопки, па уште нешто дополнително акцесорис и топ! Дефинитивно оваа есен и зима ми ја одбележаа дезенираните хулахопки