Заборавив да кажам, ми дадоа да испијам цела флаша од бебешките капки против грчеви и за ослободување гасови, еспумисан. Ептен ми помогнаа. И јас си ги сликам секој ден јадењата и слики му праќам на мм, иштафи да му правам. За утре шницла со компир, салата и супа си нарачав
Шо збориш Јас па суви кифли секој ден јадев една со ким нарачував и една полулисната посоленка... ама пак сува
А го читаше менито? пошто знам и бурек има и тоа со што сакаш (месо сирење) јас па еден ден баничка друг ден лиснато со спанаќ ти мајка нешо не си читала добро чим гладна си била
Абе после вечера даваа мени да кажеш што сакаш нареден ден Не знам нешо да не е сменето јас пред неполни 18 мес се породив...
Или јас не сум видела доручек во менито... а инаку даваа да после вечера мени, но за ручек беше менито... бурек и банички не видов
Две мениа даваа И јас по добро ја памтам храната во ремедика. Се породив понеделник вечер, веќе средата јадев по мени. Првиот ден јогурт со житарки ( фрлени неколку да не е без ич), ручек пире и супа.
И мене дури криво ми падна што си пропуштила Болоњезе ^^да пишеме една честитка до Систина како треба да хранат Па нутриционистот што им беше, ха ха ха цело време, ко шлакната и каква бев како од поплава излезена, ми рече сум и личела на некоја глумица, штета заборавив како ја рече инаку ко ќе и отидов сега сигурно беше некоја ,,спешлка,,