За молитвата се средив јас Но дирекно на раната не, ми беше страв. Се околу издепилирав само таа линија не. Сега веќе и на раната немам проблем.
Јас на 2м од раѓање, зашто и до тогаш имав уште чат пат кафенко инаку и порано ке отидев, но директ на раната не тогаш, сега на 4м се издепилирав пак и на рана ме помина
Кога синоќа прашав, начисто го заборавив моментот дека уште крварам. Би издржала уште недела можеби, после ќе се средам.
https://acibademsistina.mk/mk/doktori/69-sitedoktori/938-d-r-aleksandra-hadjidimova Јас оваа само ја знам.
море да сум на ваше место кога ќе ја замавам со тоа двопекот.. она ќе ми каже дали сакам да слабеам или не... во Ремедика буреци јадевме па бутур не ни е. Инаку да ви кажам јас рез воопшто немам. Ниту линија црвена ниту линија бледа. Едноставно немам рез. Тоа се должи на некои специјални инструменти (скалпел не знам каков) има на страната на Ремедика. Другарки што раѓаа пред 6-7 год исто во Ремедика имаат мал блед рез, ама со оваа техника воопшто нема.
Ahhaha ne mori za slabeenje, kazuvase ishrana za vreme na doenje. Bar so prvoto koa bev. So vtorovo ne mi ni dojde. A za so carski ne znam funkcija Jas edna vidov 2016ta koga se porodiv. Imase nakaj 100ce a nutricionist
Па и нас ни кажуваа и првите ден два ни даваа по нивно. Ама тоа не беше двопек. Туку супи ориз пекарски компир да се изнабутат двајца количина..
ако одиш на трето елај си кај нас во Ремедика. Мож и да се темпираме ако сакаш па урлање ќе е во соба ко што не дал господ по смеењето
Hmmm...ne ne dosta se dvecki Da zacuvam sto e ostanato od zivcite Sram mi bese. Kaj 9, 10 vecer vekje umirav od glad haahhah
Еве 4ипол м од раѓање, па една розевка линија имам, не се осеќа на допир па ич дека е сечено. Добро што ке избледи, зашто како ми е исечена на криво Дури таа што ме депилира се зачуди, што е таква во косо раната
Ајде ма два плус еден гратис Едно вајда ќе е мирно (тоа ќе е гратисот) Инаку сакав да пишам во темана за приватно државно.. муабетон за дали приватно починуваат мајки бебиња.. Се сретнав со баба која пред 3 и пол год снаата и починала на пород во систина. жената не знаеше да ми објасни точно што се случило само ми кажа инекција некоја примила искрварила и починала...
Не знам точно кога скроз ја снема ама до година немаше ништо, така да не се секирај. И мене на криво ми беше, т.е. не на криво ама не на средина туку на страна.