Не би ми сметала и да не избледи, како и да е убаво ниско е, па ни со купаќи нема да ѕирка... Мене на средина, ама искривена, мислам дека поради скулиозата така ми е... Цело меше малку на криво ми беше, па они сечеле право, ама кога се израмни стомакот раната крива.. а може и од брзање ја искривиле
@kukla21 како не си ја запознала Ана, легендарна е Смеа ме фати кога ми се претстави дека е нутриционист. И стално имаше еден дреч розев кармин, пола на заби и беше, пола на уста Леле Господ ќе ме казни, ама пресмешна особа
Не ја знам оваа, мене таа од 100кг ми се погоди ја барав баш на станата на Систина ја нема ^^а нутриционист е сигурно, цимерката ептен ја фалеше, во претходната бременост и правела диета и супер поминала
Zeni kako se spravuvate so glavobolkata od spinalnata,11 dena pominaa I nikako da pomine ke se skrenam od bolka ne mozam da izdrzam.
Se poduv od tecnosti stomahot mi e kako da ne sum porodena, prasav nekolku zeni nitu edna nemala takva reakcija. Neznam sto e so mene mi doaga glavata od zid da ja tresnam.
И јас не можев да издржам и бев на преглед кај анестезиологот на преглед. Ми рече дека морам да издржам бидејќи се е во ред ама дека ќе помине. И стварно ми помина преку ноќ. На 4 часа пиев по 2 аналгини, па 2 кафетини и така во круг. Искрено сакав да скокнам од зградата од болка или да ја удирам од ѕид. Никому не му посакувам тоа да го почуствува.
Немав и јас толкави болки. Некаде пети и шести ден имав главоболки ама сосем издржливи и минуваа со кафе. Мораш да издржиш ќе поминат. Кој ти беше анестезиолог?
Neznam kako se vikase ja zaboraviv Edna mnogu prijatna zena, ne onaa vrednata sto ja znam. 10 pati me bockase edvaj mi stavija spinalna za malku celosna ke dobiev.
Мене перфектно ме боцна не осетив ништо, умирав од главоболка и јас после тоа. Знам како ти е многу плачев збудалев од болка очајна бев. Оди на преглед сепак.
Ne bese kriva I taa jas bev mnogu otecena ne mozese da pogodi ko igla vo seno da bara bilo. Koga lezam se namaluva bolkata ama stom ja krenam glavata pobudaluvam. Samo molam boga da pomine veke.
Женски , 3 ипол мес после пораѓај раната некако ми стана виолетова линијата.. а пред тоа ми беше линија кафеава нели како заздравена.. бев на преглед после 40 дена се беше во ред.. искуства??
Плава? Балџиева да не е? Ептен фина жена. Оди на преглед. Можеби ќе ти даде нешто. Иако главоболката викаат додека не мине сама од себе , анелгетик не помага.
Taa da epten sum zadovolna iako 10 pati me bockase . Bev denes drug doktor se pogodi mi rece samo da cekam I ke pomine ko jas da ne znaev deka ke pomine a koga nikoj ne znae.
едно прашање... првото бев со царски, сега за второто гинекологот ми рече пак царски ќе одиме му било страв природно, е сега прашањето ми е кога закажува која недела ќе е царскиот, зависи од нешто тоа или ?