Zeni Abe Umrevvv od kaslanje nesum nastinata znaci vikaat od anestezijata bilo Mislam ke mi pukne ranata i umiram od bolki koga se kaslam
И јас многу кашлав.. порачав на мм бонбони да ми купи, па некако си олеснував со нив. Кога ке се закашлав како суво да беше грлото, како да ме скокоткаше нешто, чудно...
И јас многу кашла такво суво кашлање ко што кажа еднај пополека се ппткашлував дека ме болеше многу раната како кашлама така боли..не пријатно е но за една недела скоро ми намали и ми проаѓаше...земи бонбони некој да лачиш плунка повеќе да не ти е суво грлото и пиј течности. Како е Софија јуначето И сестра ми се породи царски во Ремедика со второто дете и не ја боцкаа а со првото на Гак ја боцкаа а во двете бремености незнаеше што е инекција... Немало потреба затоа не боцкале
Мене на прва контрола кај матичниот и абдоминално и вагинално и со рака ме прегледа. И ПАП ми зеде, ама па јас бев на скоро 3 месеци од пороѓај. И ми рече ајде па до 40 да средиме уште едно оти јас уште не влезена во ординација на врата си побарав контрацепција. Му викам ако имаш врски во Бардовци после да ме примат на рехабилитација во ред, ако не мене и 2 ми се и повеќе од доста.
Не, поради тироидната ми рече да почекаме 6м па да ставиме спирала. Со контрацепцијата да не нарушам нешто кај тироидната. Ама спирала ќе ставам дефинитивно. Не ми се ризикува
Rizik jak dusa mila Jas se mislev za apcinja i radi kontracepcija i radi liceto ama ne mi se igra so hormoni mnogu mnogu..
Zeni desnata strana od meseto mnogu me boli Znaci Ne ranata tuka pogore vo sreda sum za vadenje na koncite, Dali ima mesto za panika?
И мене едната страна ме болеше. Митко ми рече дека е заради тоа што едната е позатегната од шиењето како превенција од кила. (А и мора некаде чворче да стават). Ако те плаши болката или јави се кај Митко или отиди нека те ѕирне. Секако си во Систина преку ден. Нема шанси да те врати.
Utre sum za koncite vadenje, se nadevam ne e nisto strasno a ic nesakam go zamaram poveke, dosta go izmaciv, koga me cekase za priroden Vecerta vo vtornikot do 9mi rece da mu baram Nova zenska posto Zena mi vika ke me ostavi zaradi tebe
Ај бе уживај на тие пари уште да не ги замараме И мене едната страна повеќе ме болеше нормално е кај сите .
И мене ме болеше едната страна повеќе од другата десно поготово ко да ме тегнеше некој цело време.Ете на контола си ќе те видат не се плаши ајде убави мисли.Ја гушкаме Софија и поскоро домче
Ke baram na eho da me zirne, posto na ispustanje ne me vide na eho, Edna Drugarka se porodi vo Cair pred dve nedeli vika mi naoravija eho pred izleguvanje...