Мене ми беше црна гламја од железото што го пиев земи пробиотик мене ми се регулираше така...Знам дека следен ден од породување Др.ме прашуваше дали имам гасови а јас ем гасови ем црна столица од апчињата за железото.Следи ситуација па ако не консултација направи си со доктор
devojki a kolku dena imavte bolki eve jas na 30 se porodiv uste imam bolki i vo grbot i vo ranata poslem kolku vreme se vrativte vo normala? i dali boli koncite koga gi vadat?
4 месеци како сум породена и имам ужасни болки во грбот ама само навечер од болка неможам да се свртам. А за конците не се секирај воопшто не боли.
devojki denes gi izvadiv koncite a da ve prasam dali e normalno da me boli od stranite tuka blizu karlicnata koska od stranite?
Почеток на август се породив и уште намоменти неможам да станам имам болки ме запекува зачешува раната. Мислам дека сепак е рано и уште ќе си осекам болки
dali nekoja imala hemaroidi poslem carski? dali ve naboluvalo koga mokrite? i dali ste imale grcevi vo stomakot?
Јас имав хемороиди по царски и мачкав Факту маст со консултација од гинеколог и ми поминаа за многу брзо.Јас и почесто ги имав и во бременост и исто Факту мачкав.
Можно ли е одеднаш да боли рбетниот столб ? еве 3 дена со болки сум ненормални дури ни кетонал не помага.
a mene po dve nedeli pocna da me boli glavava od ednata strana nad okoto tebe odma poslem poragaj pocna ili? i luge osekam nekoja voznemirenos i strav cudno custvo i so prvototo taka se osekav edno mesec dena
Pies li dovolno tecnosti, forsiraj se kolku mozes.Glava najmnogu boli od anestizija. Barem 2 ipol litri tecnost vo denot ako mozes i poveke. Jas 2- 3 nedeli imav strasni bolki ama i nizok pritisok me ubi i den denes imam problemi od nego.
i jas imam nizok pritisok a ne pijam voda ama po dve tri casi na den ke probam da pijam poveke da vidam dali ke pomine