Ништо не ми помагаше мене освен во легната позиција во истиот момент болката ја немаше. Иако течност пиев по 4l вода
девојки само мене ли ова ми се случува осекам неко чудно чуство на страв вознемиреност грцеви во стомакот тежина? се надевем е минлив период
jas mnogu cesto imam cuvstvo na strav i voznemirenost,bez nekoja posebna pricina, od misli sama si go predizvikuvam toa cuvstvo
Сестрами се породи пред еден месец во Прилеп, кај др Моника. Супер помина кај персоналот освен се знај условите (вода, хигиена..)
Девојки дали некоја послем царскиот имала мака со мокренјето накрајот на мокрењето осекам како печење кај отворот за мокрење?
Уште ми е рано за породување, но да си прашам на време, доколку испадне да одам на царски...Спалната соба ми е на трет спрат во куќа, а тоалетот ми е на меѓуспрат, што значи имам 8 скали за поминување. А на спратот со тоалетот ми се наоѓа само дневната соба. А имам читано дека после царскиот треба да се избегнува одењето по скали. Сега сум во дилема кај да се сместам со бебе во случај на царски. Во дневната не ми фаќа умот некако....Ваши искуства?
Раната за брзо ке помине, мислам не е проблем толку скали да качуваш, но искрено мака ке ти биде... многу е потребно па вцето за со бебе, ке треба да го замиеш ако се покака до врат, ке треба гради да миеш за доење. Мене па баш ми рекоа повеќе движење, јас дури од старт и сама ја миев малава, многу брзо ми помина и болка и се. Е сега сиг па нема цело време цел ден да си во спална (ке поулавиш ), јас повеќе време си поминував во дневна, така да спалната ке си ја користиш само за навечер, а сиг ке имаш и помош првите денови
devojki da ve prasam uste ova dali osekavte omalaksanost poslem poragajaot se osekam omalaksano bez energija?
Извини вака директно што ќе те прашам, ама те читам подолго време. Дали имаш проблеми со анксиозност?