Jas pak takvo nesto nemav samo koga otidov da mi go vade koncite Dr primeti oti ranata mi e zagnoena I mi ja iscisti na dva ppatient bev da mi ja cistat I se sredi I sestra mi posto I ona ima tri carski reza pominato mi rece ranata da ja mijam otkako ke mi gi izvadat koncite so medicinski sapun
Јас го минав многу лесно царскиот се опоравив дур бев во болница,станувањето ми беше лесно а по тоа што читав дека многу боли бев исплашена но ич не било страшно. Раната е многу прецизно изработена и скоро да не ја осеќам. А и стомакот ми е повечен како да не сум родила Ова нека биде позитива за сите што ќе се пораѓаат царски.
И мене ми се повлече,освен оној дел над резот што е,само тука имам мало надвиснато делче. Се повлекува ли женички тоа?
Јас сеуште имам мала тумба, ако сум пред добивање е поизразена.. или ако сум повеќе најадена . Ама скроз рамно не е, ни кога ке станам од спиење, стомакот е рамен, ама тумбичка мала над рана имам. 13+ има поминато.
@verba и кај мене е исто како кај @mariz , рамен ми е стомакот скроз, ама таа мала тумба си стои над резот. Многу е повлечена од почетокот, нормално, но не е дека ја нема, тука е. Претпоставувам и ќе си остане, ама не ми смета, не се ни приметува. Барем јас не ја приметувам веќе
@Sexybaby86 @mariz моево е поголемо тумбиче, се надевам барем малку од малку ќе се намали. Туку за второ после колку време може? Во Систина на другарка и кажале после 6 месеца, исто со царски, може да пробува. А јас мојот др што ме породи на кого многу му верувам заборавив да го прашам... А на 6 недели ќе одам на контрола кај матичната, нема зошто него да му додевам...
@monik55 koj doktor te porodi? Treba da se rasprasam koi doktori doagaat vo kavadarci od skopje,posho carski ke sum,da biram
2 год по царски уште ми стои тоа. На страна сум сечена, делот кај што немам рез ко никад трудна да не сум била. А кај што сум сечена ко топче.
Читајќи ве вака значи мора да се помирам со сегашнава ситуација на мешето. Туку да ве прашам кога исчезнува линеа негра?
И мене ми се врати одма стомакот 10 кг имам симнато, но многу ме болеше мене раната еве сега после скоро 2 недели од царскиот почнав да се движам како човек. Сакав да прашам, раната е скоро оздравена, но сега др ме мачи, внатрешно над резот го осеќам како задебелено, тврдо местото, значи не на резот над него. Дали е нормално или да одам на док?? @ajaja95 после 3 дена исто.