Царски рез

Discussion in 'Бременост' started by hrizantema007, Mar 20, 2012.

1. LadyC

LadyC Форумски идол

Абе не ме соблекоа. Пофенси сме, извинете :rofl:
    Мислам на врвки беше позади, само ме одврзаа , боцнаа и подигнаа. Леле не памтам, ама гола не сум се соблакала тоа 100% :D

@fana аууу и мене траума би ми останало да треба пиштол гола да позирам таму пред сите. Ептен не кул. (facepalm)

2. Jana06

Jana06 Форумски идол

И мојата беше на врвки што ми ја ставија во сала, само уште на моментот да се сетам и супер. Ама се си мислам гола бев. Абе после буричкањето прсти, гола дека ме виделе големо чудо.

3. fana

fana Форумски идол

Пиштол жено жими Господ:tmi:

Тоа со бришењето на крвта после царски на интензивна не сакам да го коментирам. Благ ужас :|

4. LadyC

LadyC Форумски идол

Мене не ми буричкаше никој прсти. Прв пат сега во 34+ ми брцнаа...
    Женски озбилно, не се зезам веќе, ама мислам дека не е пријатно да не слекуваат така голи бре пред толкава екипа. Тоа е исто ко да идам на различни козметичарки и да им ја покажувам на сите. Ало, приватност нели треба да постои бар малку? Кај ми ја гледа долнава, па и циц ли да ми види?
    Ај нека ме прошета гола по болница. Ауу искрено ме исплашивте, да не е нешто сменето па да се карам таму. :@

@fana каква крв на интензивна???

Среќичка likes this.
  5. K7M10J

K7M10J Популарен член

:rofl::rofl::rofl: Јас во Чаир се пораѓав цел ден и на крај царски. Колку што се сеќавам со спаваќата ме однесоа во сала и ми ја кренаа до под мишки за спинална да ми стават и така ме легнаа. И на сликите што ме сликнале со бебето се гледа дека ја носам спаваќата. А кој беше таму, знам ми се видоа многу луѓе ама ништо не перцепирав од што имав болки. Кога легнав сите беа позади мене, а над мене тие со маски па може имало и некој познат кој да ги знае...,а и поубаво што не знам кога ќе подразмислам..:lol:

LadyC likes this.
  6. LadyC

LadyC Форумски идол

Така бев и јас . Знам не ме тераа тераа пиштол гола да се смкам...

Happyinlove and K7M10J like this.
  7. eli.karameli

eli.karameli Популарен член

Јас во Ремедика колку добро памтам кога влегов во сала сите се спремаа ми викаат соблечи спаваќа, абе одма се соблеков ни срам ни перде едвај само чекав чинот да заврши. Легнав преплашена и памтам кога ми го кренаа чаршафот над глава им викав пазете да не падне врз мене ќе ме угуши :rofl::rofl: какви глупости зборев божее. Кога заврши царскиот ми викаат ајде сега сама премести се на другиот кревет, јас памтам им викам абе што ви е ненормални, до сега ме крпевте како сама? А како бе во Систина со спаваќа идете, сега треба таму да се пораѓам, зар до цицки си ја креваш спаваќата? Смешно ми е.

Skorpija25, Coco31, Jana06 and 3 others like this.
  8. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Па на интензивна и мене ме бришеа од крвтта. И влошки ми ставаа меѓу нозе. Ако ништо не чуствував гледав и се срамев:rofl::whew:
    Во срамен рез да се преименува темава

9. Butterfly1107

Butterfly1107 Популарен член

Во Систина се породив пред 17дена гола бев, те носат со една спавача, те соблакаат во сала, а кога ми ја облекоа другата не се сеќавам. И јас имам дупка ко Јана :D

Ms allways right, Jana06 and LadyC like this.
  10. LadyC

LadyC Форумски идол

Прв пат слушам. Ја на интензивна лежев само 2 саати. Очигледно се ме средиле у сала. Значи не им е исто. :)
    Убаво е да се споделат вакви информации.

11. LadyC

LadyC Форумски идол

А те чистеа на интензивна? Не памтам дека ме соблакаа човече. @NanaMia памтиш ли ти како ти беше со првото? Те соблакаа ли гола?
    Да не смениле нешто човече. Значи не знам што зборите најискрено ама е жив булшит.

fana and Среќичка like this.
  12. eli.karameli

Абе и во соба кога ке те префрлат памтам ме чистеа и менуваа улошки нон стоп. Ај бе што се замарате, божем некој ќе не памти;)

13. LadyC

LadyC Форумски идол

Абе тоа мора док си со катетер, ама искрено ич не ми се допадна тоа дека ме соблакаат. У пм. Се напнав.

Среќичка likes this.
  14. Butterfly1107

Butterfly1107 Популарен член

Мислам дека ми наместија улошки после царскиот, на интензивма бев саат ипол и таму мислам дека не ми менуваа. Во соба после тоа ми менуваа често :D Абе сите ме видоа гола...

LadyC likes this.
  15. Jana06

Jana06 Форумски идол

Стварно зашто се замараш? Секако е готово за пола саат. Каква приватност на пораѓај, во ниеден момент не осетив приватност освен првата средба со бебе.

16. eli.karameli

Хаха абе не ме зезај, зар облечена да те оперира? Кој те гледа со такви очи во тој момент кој те памти жено, ич не се замарај, легни да си завршиш работа :)

17. LadyC

LadyC Форумски идол

Нејќу циц да ми гледаат. Не знам. Ептен се напнав. Ебате хормоните, ама баш се напнав.

Среќичка likes this.
  18. Happyinlove

Happyinlove Популарен член

Будалче...пуу да си го гризнам јазикот кај почнав ваква тема:whew:
    А што ли си мислат манекенки кога пораѓаат. Види ја авион ахахаха и неа исто ја гледаат па ти:):):) дека е незгодно потпишувам незгодно е.:rofl:

@eli.karameli јас во рок од 18 месеци ке им се пораѓам,може ме памтат^_^:rofl: ама тогаш бев ептен тешка категорија:emo::whew::rofl:

LadyC likes this.
  19. LadyC

LadyC Форумски идол

И мене ме памтат. Дијагнозата вчера сестрата ми ја кажа што ми била и како мојава се консултирала со Дракулевски... Абе срам ми е мн @Happyinlove . Ама ептен ми падна мутаво. Може и ме соблакале а да ми е дупка. И нека остане така. :(

kukla21 and Happyinlove like this.
  20. Среќичка

Среќичка Популарен член

Златен природен пораѓај.. Можеш и да си каснеш после тоа:lol::lol::lol:Ова кај гол па и гладен цел ден:lol: