Мачка некоја нешто на лузната за естетика? Купив некои креми ама не приметувам од една туба разлика. Ако знаете ефикасно нешто да предложите.
Не мачкав ништо, буквално ништо не ставав ни за зараснување, едвај се забележува линијата. Цел стомак ми е стрии, линијата од рез не се ни забележува.
Ништо не мачкам една линија е тенка, кога ќе обеле немс да се познава сеуште е розеникава...инаку контратубекс ја фалат за лузни.
Дури во понеделник можам да одам кај матичниот, па да си прашам овде, дали некој имал сличен проблем. 2 недели поминаа од царскиот, а последниве 2-3 дена имам некоја благо покачена температура, околу 37,5. Градите ми се ок, не ми се отечени и болни, бебуш си цица убаво, па ја исклучувам таа причина.
Немам ништо од тоа, резот си зараснува, ме чеша, нема гној.. Му се јавив на докторот и тој се чуди. В понеделник да видиме што ќе каже прегледот
Дали некоја после царскиот имала проблем со отекување на нозе 6ти ден ми е после царски десната нога ми е многу отечена.Се боцкам со клексан,но страв ми е многу Дали е нормално тоа отркување ако некој имал ваков проблем нека сподели
Јас 2 недели имав, па немав така по 37 тт. Сигурна сум дека е од градите. Така ми беше и прошлиот пат по пораѓај
Фала ви. Со првото качив над 38 температура и градите ми беа тврди и болни, кога ми надојде млекото. Сега немам проблем воопшто со градите, па затоа мислев дека не е од тоа.
Јас качив температура али од нервоза така да може ништо да не ти е туку од нервоза се да ти е јас дури 39 качив а ништо не ми беше буквално али нервозата си го прави своето
Здраво. Сакам да прашам дали на некој се случило да се појави топче на самиот рез после 1 година, се консултирав со доктор ја исклучува можноста за кила, претпоставува масно ткиво. Но јас не сум мирна па да прашам дали некој има искуство. На болница претпоставувате зошто несакам да одам, хаос е со короната. Позз
Pred 2ipol mes pravev carski, denovive nesto me boli desniot jajnik ,dali mozhe da e od ranata ili?? Nekoj ??
Видо дали расте,дали се шири пожелно е да одиш да те ѕирнат за не дај боже истово се случи на моја познаничка правеше една операција па после пак уште една наводно како некаков тумур и бил, затоа не оставај така не значи дека кај тебе е тоа дај боже да не е али исклучи си ја можноста
Поради што се породивте со царски, кои беа причините за тоа??? И дали некој има искуство со др Јана Белевска од Ремедика