Колку ти е карлицата?? И мене ми рекоа за царски јас уште сум за природен па тука се распрашувам за мерки кај членки, ми рекоа голема глава еднаш 97,еднаш 99 мм измерена и карлица 18...како е кај другите има ли некоја како мене што и препорачуваат или била направена царски од оваа причина
Јас бидејќи тргнав со природно а завршив со царски искрено пак би со царски со оглед на тоа од повеќе ризици папчана врвца околу врат,притисок,да се отвориш до пола па после да не сака,провокации итн итн. Додека со царскиот после 1 недела како нов си, не крвариш многу и најбитно можеш да си седнеш на гзот . Муабетот ми е не е страшен царскиот ако би требала да се правиш и со лесно
Првиот преглед по 40 дена за ние што сме породени со царски рез е вагинален или абдоменален? Благодарам.
Не би требало они гледаат само матката дали се вратила како што треба и дали е чиста внатре ендометриумот го гледаат каков е
Хаха патот е тунел, ветер шиба во него . Шала на страна, абдоминално и природно породени проверуваат.
Баш ме интересира што се дешава таму. Имам многу јаки замисли Надворешно изгледа скроз исто @Brpbrp @Cherry333 @Mantub
Сакам прво стручно да ми одговорат, да не направиме беља ние. Што си е сигурно, сигурно е Офтопик сме, ќе не метат ај
Мене којзнае дали ќе може вагинално сонда да ми влезе,од Јануари ништо нема влезено се осеќам like a virgin
Вагинален преглед ми направија колку што се сеќавам со поголемото Не знам сега кога ќе одам со короништево. Генерална проба не сум и направила на марина, самодовербата ми е на нула. Стомакот ми е како пивтија и дебела сум. Срам ми е од огледалото