I mene isto vo Remedika odma voda mi dadoa i denta na carskiot samo voda sokovi i infuzii...pregldnev edvaj cekav sledniot den hrana da mi donesat. Nekoj pisa za cepot....toj valjda otposle sam paga poso i posle carski se krvari 40 dena...jas ova ne go znaev mislev deka nema krvarenje posle carski tuka na forumov procitav
Втор царски ми закажаа за 38+5, ме фатија болки точно кога наполнив 38 недели па итен царски пак како и првиот пат. Вториот пат многу полесно поминав, не верував предходно кога ми велеа втор царски е полесен, ама јас свежа бев следното утро. Првиот пат бев со спинал, втор со целосна. И вака и така бебе видов по неколку часа, првиот пат добив адреналински шок па ме заспаа откако го извадија бебе.
Ај некоја со свежо инфо, колку ве држат во болница со царски породени? Мене ме викна докторот во понеделник на прием, па паники сум цела. Вторник ќе ме оперирале. За Чаир прашувам.
Три дена спиеш, четвртиот дома ако се е во ред со двајцата, без да го рачунаш денот на приемот. Здравје петок би требало да те пуштат. Со лесно
Имаше некакви болки и слично што ти закажа? Сега веќе и мене ме фаќа возбуда чим ти закажале тебе може и кај мене наскоро ќе биде со лесно мила
Не, ама 39 недела. Да не ме фатат болки па да е итен царски вака таман е. Знаев дека ќе е веќе, ми кажа околу 38 ќе ме задржат. Имам само тегнења ама ништо страшно. 38+6. Ти? Ќе биде кај и да е сигурно.
Се вмешувам ама штом прочитав понеделник прием, вторник царски морав да пишам Знам дека сме исти термин дури (сите три вклучувајки ја и @Solen☀ ) а еве и царски на исти ден ни закажале во Чаир исто. Вчера бев кај Илиевски, истото ми рече, дојди во понеделник да направиме прием, вторник да биде honestly can't wait иако познавајќи се паниките ќе ме фатат после прием. Ќе се дружиме
И на тебе со лесно @Чаирчанка па може ќе се дружиме трите таму Јас утре сум на цтг ќе видиме што ќе ми кажат и јас сакам побрзо да се олеснам веќе. Кај тебе од која причина ти закажаа царски?
Мојата мадамка е карлично свртена, уште во 7ми месец матичниов беше категоричен дека ќе биде царски и така остана, не се сврте
Прилично гужва имаше вчера, ама тоа е, докторот си е топ. Се гледаме во понеделник, мене ми рече дојди сабајле 8/9 па ќе тераме
Утрово се заборавив дека треба да се вадам па си ја кренав ќерка ми која е 16 кг од хранилка. Цел ден ме боли стомак под и околку раната. Поминати се 5 недели од царскиот, дали има простор за паника? Следната недела сум на преглед кај матичен..
Е сега пошо ladies come first од толку батковци мораше прва, не дочекав ни понеделник прием ни 8/9. Ми падна чепот, прокрварев, се средив и ајт Чаир. Се роди мојата бумбарка Да не должам тука, пишете ми лп @Solen☀ и @cinderella5 ако ве интересира процедурално