5 месеци породена и се уште имам болка во кичмава посебно навечер кога спијам Конец после недела дена ојдов ми го сецна од страна и толку
Skaav da orasam pred da te frlat vo sala za carski ti go pukkat vodenakot ili kako e so zqkazan carski
Зош да те фрлат? Не те фрлаат те носат и водењакот од кога ке ти стават анестезија ништо нема да разбереш
Женски каков долен веш носите после царски? Ич не ги можам мрежестите ме фаќаат на раната и прегрозно ми е во вц ко ќе одам дур да ги тргнам од мене.. Мислам дека само на страните имам кончиња не можам убаво да се видам уште сум на болница Исто ќе можам ли со обични влошки? Скоро и да не крварам веќе и вирот мислам дека нема потреба да ги носам..
Јас само неколку дена одкако се вратив дома кпристев вир. Страшно ми одеа на живци, а многу крварев. Носев обични памучни килоти, ми одеа под раната, а после и високи. Почнав да користам обични влошки се додека не ми престана крварењето.
Мене раната ми е мноогу ниско нема шанси толку ниски килоти да најдам и не е рамна права линија туку како смајли малку и дали ќе погодам не знам а треба да диши така?
Јас на излагање од болница се зезнав обични килоти облеков и понелагодно чувство не постои. Дома кога си дојдов од сопругот боксерици носев. Најзгодни ми беа дека високи и пошироки малце не се залепени за тебе. Исто обични влошки си користев. Тоа 2 3 дена, дур да спадне малце отокот, после нормални килоти.
Јас носев така повисоки килоти памучни се разбира. Вир носев дома колку да го дотрошам пакувањето имав истанато од болница,после си носев од другите.Инаку јас не крварев обилно. Ајде брзо опоравување и враќање дома,најубаво е