Мене ми беше вагинален да, докторката ми спомна дека најдобро внатрешно така се гледало до каде е заздравена раната.
Мене ми рекоа ништо, да си се бањам нормално (само да не ставам купки и сапуни таму), вода да ја помине гајле нема, па после со тапкање да се избрише. Многу брзо ми заздрави без никаков проблем, а сега не ми се ни познава веќе(4г поминати се)..
Мамички денес приметив од едната страна каде што ми е поврзан конецот некоја течност како тече по некоја капка, дали имате искуство вакво? иначе пред недела дена сум царски правена
Да јас имав така првите три недели и некој чуден непријатен мирис Само се миев и се бришев со крпа нежно
Болка осеќав кога кревав нешто потешко Можеби до два месеци осеќав сега веке ништо немам ни болка ни пецкање, само сало имам
Направи консултација со матичниот гинеколог не треба да тече ништо, на мене после месец од царскиот почна да ми тече проѕирна течност од едното дупче, од гинеколог добив препорака да го третирам дома, најубаво прашај доктор.
Denes primetiv od laj sto mi e konecot koga ke pipnam vednas nad nego imam nesto tvrdo nekoe kako.grutche. sto bi mozela.da.e.toa. i posle kolku vreme ustvari se odi na kontrola,i.kaj kogo,dali.toa.se.pravi kaj maticniot.ginekolog.