Prasav vo apteka ima dva vida edni bea 3 vo pakovanje, edni po 4... Ama ne znaev koi se poubavi i ne kupiv...te citav ti od apteka od remedika si zimala, ama ne me nosi natamu patot
Можеби ги има и во други аптеки. Не би зела други, тие од Чико на пример, ич не чинат. Еве вакви се, побарај по аптеки
Pa samo na chico mi ponudija ama ne davaat da otvoram. Vakvi ne znam kade bi nasla osven da vidam enci menci
Chico никако, јас ги имав земено, ама кога пробав еден пар од нив дома ми беа катастрофа и ги фрлив.Тие што ти ги посочи Оли се најдобри, јас ги користев во Ремедика додека бев, ама ептен се удобни. Сигурно знам дека ги има во нивната аптека, а дека ги има во други аптеки не верувам, барем јас не успеав да ги најдам на друго место.
У ремедика аптеката ги има. Меки се и преудобни, јас и дома после си ги носев зашто долго време ме болеше раната на допир .
Pa ranata barem mebe mi e dosta nisko ama bi ti preporacala barem malce povisocki gakji da koristis. Jas pred toa bev i operirana na isto mesto i znam kupiv malce taka povisocki . Mene licno mi bese poudobno.inaxe ranata e nisko postavena
Да, им најдов намена како капулјача кога нејќеш косата да си ја мокриш, ни за тоа не се, чекам да се распаднат па да ги фрлам
Се породив вчера, денес ме станаа, ужасна беше болката. Станав после и сама ама многу боли, пече. Кога да очекувам да стане полесно?
Секое станување ке е полесно. Кога ке си целосно ок зависи од телото. Јас некаде за 1 месец. Имав многу болки при станување.
Честитки мајка да сте живи и здрави Мене денес ми е 9ти ден од царскиот и уште осеќам болка.. Некои викаат трае до 2 недели
Пиевте нешто за болка? Тука само наутро и навечер ставаат лек против болка. Мислам ако пијам нешто плус полесно ќе ми биде станувањето.