Да, нормално е и како тежина да осеќаш одма испод гради. Им треба време на органите да се наместат каде треба. Честитки мајка, да е живо и здраво!
Мене ноќта после царски така кога почна внатре да шета, се уплашив му викам мене ко бебе да ми мрда внатре ми кажаа дека матката се враќа, ограните се местат. Иначе за гасови мн имав и јас и сестрите ни велеа ако ви се прди да прдите ама срам ти е
Зависи. Дента кога јас се пораѓав имаа закажани 7 царски, плус некој итен како мене, а 2 или 3 сали се така да прават распоред. Може и пладне да фати
Мојот беше договорен, ме земаа од соба пред 10 некаде, претходно беа подготовките. Се зависи како се со итни.
Што користевте после царски за раната? Одкако ќе ви ги извадат конците… Дали користевте нешто за да не се познава многу лузната?
Ништо и јас, се познава ама воопшто не ми смета, не ја ни заприметувам искрено, плус имам 4 мали лузни на стомакот од опп на жолчка и тие не ми сметаат.
И мене не ми смета колку и да се познава. И јас имам кај папок рез од лапароскопија, се познава бидејќи лошо ме зашија, но не ми пречи. Лузните ме потсеќаат дека за убаво си ги носам
Фала, Добро сме сите тројца фала богу. Испадна итен царски и затоа неќев многу да пишувам не е баш убаво искуство. Бебињата во инкубатор се али фала богу стабилни.