Уфф кој ќе чека толку време ,а баш си купив топка за вежбање и си мислев синко дури спија да искористам време.изгледа ќе фаќа прашина некој месец цццццц
Ostaj, jas kakva sum vo stomakot ogromna, samo toj mi ostana na mene, edvaj cekam da povezbam za namaluvanje na stomak vezbi.
Jas sum so spinalna se bese ok ama luge glavata i vratot kolku me bolat nemozam da opisam od anestezijata bilo edna nedela da pominii pa ke gi snemalo bolkite. Dr problem nemam
Јас кога се породив анестезиологот ми рече да не ја кревам главата воопшто само да ја вртам пополека лево-десно.Воопшто немав и немам мака со главата Јас со кичмата имам мака и си мислам од спиналната оти претходно никогаш сум немала проблем
super pominav jas so spinalna,odma ke go gusnes bebco,t.e ke go pogalis zosto race nose mi bea vrzani,ako mozam da ti pomognam pisi mi.Jas da bi odelamnazad pak bi odbrala spinalna
da sega procitav jas zakasneta sum malku ne mi zameravajte a za vezbanje vcera mi rece hirurgot so mi gi vades kncite deka mozam stomacni da pravam i nekoi drugi vezbi na maz mi mnu bjasnuvase i go prasav Ivanovski sto me praves varski rece rano e a od koga s vezba neznamG.Grdo izgleda stvarno.mene me interesira koga se povlekuva stomakot.jas uste imam mesnce ko trudnicka sum
Топ, значи ко за мене. Каков фуфкач сум јас Башка разбрав мн доле сечеле за да не се гледа лузната. Вистина е?
e i mene me zbunivte,jas znam sum siena i osekav kako me sijat a odozgora imav edna kako zicka konce sto ne e kako klasicnite poranesni konci ,obvie so stipki na dvata kraj se i za vadnje bese lesno samo otkopcuva se stipkata i tegle se konecot
Nezz zasho toj metod go koristat, zastaren e. Lejdi ti doagja duri pod gaki shto se veli i mn mal rez e. Na sestra mi duzina na edna cigara i beshe rezot.
Која е разликата меѓу спинална и епидурална? Гледам тоа се пишува по промоцииве на приватниве. Нели едната беше малку страшна у стилу за не дај боже инвалид што можел човек да остане.