Од кога почнавте со односи после царски? Секако не пред 40 дена знам.. Јас некако ниту желба иам, ни се осеќам секси, мешето уште си го имам стрии имам, а и ме боли кај што се стриите. Всушност ми е страв едноставно за односи оти ке бидам сигурно како крава некоа комирана ке неможам да мрднам..
10 дена после царски и 9 клексани, денес бев да проверам д-димери и се 750. Не можам да ја добијам матичната, па какви ви биле вас резултатите?
4000 ми беа. Во Систина не ми кажаа дека сеуште треба да се боцкам дома и рипнаа. Ми продолжи докторот две недели клексан и конечно паднаа на 600 и ми го прекина.
И кај мене беа толку после 10 дена од царски 750,док кажа во ред е да не се боцкам.. Јас бев среќна пресреќна..
Ни матичната, ни замената не можам веќе втор ден да ги добијам за да ми ги погледнат резултатите. Ќе биде ли проблем да оставам додека не ги добијам или не треба да се прави пауза со клексани?
Не знам дали прашањето е за тука, можеби некоја била во слична ситуација па ќе знае да ми одговори. Породена со царски рез пред 2ипол месеци, на првиот преглед по месец имав некаква течност во дагласовиот простор со големина 0.79, денес бев повторно течноста наместо да се намали е зголема на 2.32. Се консултирав со двајца доткори викаат дека не е ништо страшно демек се случувало таков излив после пораѓај. Дали некоја имала ваков проблем до сега?
Зависи колку време пауза, ден, два не би требало ништо да се случи, да не е 5 дена, една недела, а да треба клексани
Здраво денес бев на преглед чисто на контрола ми зеде брис и кога ме гледаше вагинално на ехо ми рече дека матката ми е деформирана викам од што вика па од двата царски реза.Инаку јас имам два царски но пред 8 год вториот.Ме загрижи сега
Секој ден ја мијам со мерима сапун па плакнење директ со туш, и прскам од спрејов, до сега не ми се потпарила.
Малку подруго ми е прашањето, ама дали има мајки што се имаат породено 3 пати со царски ? Бремена сум сега со второ и сакам пак да бидам царски како со првото. Ама последно бабицата ми рече можеш да бидеш ограничена во имање деца. Јас уште со ова не сум се породила ама чисто сакам да знам дали има случаеви и со по 3 деца родени царски. Ако некогаш се појави желба за трето Знам дека е различно кај сите, ама ете така за мислење.
Имаш тука членки со три царски реза. Тетка ми има родено три пати со царски. Еве и на Цеца снаа и е со три царски и тоа доста блиску и се.