Можеби ти крварела раната? Мене првите два царски не ми ставија, немаше потреба, ама третиов царски раната многу ми крвареше пробаа со преврски и менување гази ама не престана и ми ставија вреќичка.
Мене не ми крвареше мислам а сепак ми ставија, можда нешто за да спласне стомакот? Мислам и ми кажаа тогаш ама кој да запамти
Не, воопшто немав крварење од раната. Дури и докторот ми рече дека многу малку сум крварела за време на операцијата.
Фала ви на сите за честитките, јас се опоравувам па малце денес сум така подобра со станувањето,боли ама се трудам колку што можам повеќе, одма првиот ден ме станаа да движам. Бебе е одлично, се прилагодуваме на доење, мачно ми е дека сечена, ме пржи рана ама ќе издржам. Ви праќам позитивна енергија многу прегратки и сите што си се олесните и се да помини како што треба
Majki zdravo. Jas se porodiv carski. Sakav da prasam, kolku dolgo boli matka taka da stega? Prv den e znam ama jas da prasam
Cestitki kade se porodivte? I jas sum pri kraj se mislam prviot i vtoriot den poveke boli kolku poveke stanuvas se dvizis se namaluva bolkata so lesno
Здраво Мамички ❤️ Сакам да прашам после царски колку време крваревте Јас точно 40 дена крварев по малку нареден ден добив циклус и 1 недела имав,потоа два дена само малку и сега еве пак добив дали е тоа нормално или да си посетам гинеколог
Здраво, дали има некој искуство со закажан царски а прима клексани? Кога последен пат би требало да се боцнеш пред царскиот…
Мене и за двата царски ми ги прекинаа 48 ч пред операција. Следниот ден после операција одма пак почнуваат да те боцкаат
Јас на грб. На страна почнав после три недели. Претходно имав болки дури и ако малку се вртев. Гледај да ти е удобно тебе.
Jас со првото пред 2г после две недели скоро можев на страна, претходно пробував но имав болки, ќе видиме сега со второто… Но, девојката која беше со мене во соба си спиеше вториот ден на страна и беше подобро, така да претпоставувам дека кај секој е индивидуално