Големо ДА за цветниот принт! Ми изгледа премногу женствено,уникатно,романтично... Прекрасно, со еден збор! Посебно ми се допаѓаат штиклите си цветови и фустанчињата.
Имам едно фустанче на карнерчиња каде што каренрчињата му се цветни.Го обожавам прнитов,но во умрена доза.Но јас не би носела многу цветно,а на други прекрасно стои,а кај мене мислам дека не.
Го сакам и го носам, но само во лето и пролет не ми е прифатлив за во зима или за доцна есен. И обично носам едно парче цветна облека на мене несакам да сум целата во цветови. Само имам едни едноделни панталони тие ми се цветни целосно.
Већ видено работава..беше актуелен тренд,цело Скопје беше полно со цветови и како и секој сезонски тренд помина.Мене нешто не ми беше посебен..
Мене ми се допаѓа ако е умерено. Да не сме од глава до петици во цветен принт, и да се знае кога се носи во пролет и во лето. А не во сред зима во цветови.
Убави ми се цветните дезени. Имам летно фустанче со цветен принт и карнирана сукња и мн ги сакам. А летово си добив и бела широка маица со цветен принт ама само на предната страна.
Сакам. Цветните дезени ми се за период од касна пролет и почеток до средина на лето. Тој ми е цветен период.