lana.del-rey и Mimi123 честитки за зеленото цветче и јас одам по тој пат па се надевам пред нова год ќе имам зелено <3
Честитки за новите цвеќенца И јас за уште 100тина милења ќе ви се придружам во клубот на зелени цвеќенца
ДА СИ СЕ ПОФАЛАМ ДОБИВ ЗЕЛЕНО ЦВЕТЧЕ! ВО ОВАА 2013 ДОБИВ БЕЛО;СИНО И ЗЕЛЕНО ЦВЕТЧЕ! И ако сум подолго време зачленета сум активна од јули месец па така од јули до декември е голем успех.Па во новата 2014 ќе влезам со зелено цветче А за во следава година планирам да го земам жолтото цветче
Не е битен квантитетот побитен е квалитетот. Сепак честитки до сите иако незнам зошто се величи и се дига толкава фама околу цветчињата,кога само ја покажуваат активноста на членот.
Реин, ако јас ти ги напишам твоите постови од 2009 верувај и ти ќе се изедначиш. Можеби сега сакала да се поправи и да смени став, па ете, го пишала тоа. И доста веќе, ја пренатрупавте со исмејувања... живци нема девојчето од кога се зачленила. Ставете се на нејзино место, ќе видите низ што поминува. Јас, ќе си бидам од нејзина страна зошто таа ми е најблиска на форумов, иако се немаме видено во 4 очи. Ич не ми е гајле и која си и што си зошто никој на форумов не е повеќе или помалку!