Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Цвеќенцето

Дискусија во 'За форумот' започната од peperutkaa, 30 јануари 2010.

1. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Не е важно од кога е зачленета,важно е колку е активна на форумов.А има некои кои се зачленети само неколку месеци,а имаат повеќе мислења од мене и неа.И + таа е поактивна во последно време, за се коментира, еве види само денес колку има мислења напишано,над 20.

2. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    238
    ^^^
    Јас можам да имам денес и 100 мислења,ама ниедно не ми е спам или офф(освен ова).Јас си го кажав своето погоре и нема да се повторувам.

3. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    А, колку од тие 100 би ти биле квалитетни? Оти, нели не е важно колку имаме мислења,важно е да ни бидат ‘квалитетни‘, според тебе.

На glamour-lady и nesa им се допаѓа ова.
  4. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Старбукс не прави спредби кој од кога е зачленет и ти си тука неколку месеци па имаш 500 ислења .А бе вака кој од кога е зачленет нема врска. Може некој сега има повеќе слободно време па си седи на форумот. А за тие што претеруваат што пишуваат мислења само за цветче од авион се гледа кој така прави. Цитираат текст за да напишат едно самјли одоздола или два збора. Е па ме нервира тоа стварно . Мислам оти квалитетот на мислењата се геда и по тоа на колку луѓе им се допаѓаат твоите мислења. Старбукс на пример има 500 мислења и околу 350 лајка а некој на 500 мислења има 80 лајка . Така јас го спредувам квалитетот.

5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Нема врска која кога е зачленет за да добие цветче. Приметив дека некои кои се после мене зачленети веќе имаат жолто цветче. Јас лично пишувам мислења само кога темата ми се допаѓа, имам што да кажам и цитирам кога има потреба за тоа, а не за да ставам едно смајли и да имам мислење плус. Квалитетот не се брои по бројот на мислења, туку по добиените „ми се допаѓа“. Мене лично не ми е битно да добијам црвено или розово цветче, туку да си делам мислења со другите, да се консултирам кога ми треба и да пмогнам со совет ако знам. И ептен е глупаво некој да седи на форумов само за да добива цветчиња.

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  6. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Јас потполно се согласувам со тебе. Велиш дека квалитетот се споредува по тоа на колку луѓе им се допаѓаат твоите мислења, а таа има 900 и кусур мислења,а само 88 ѕвездички,кои го означуваат квалитетот на мислењето.И после дава ‘совети‘ дека е битен квалитетот,не бројот на мислењата. Затоа така реагирав.

Ме сфаќаш,нели?

7. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Да, да , на исто мислиме. Кога седам тука со денови веќе научив кој што пишува и како. Има луѓе што стварно се очајни по цветче. Гледам во темите за смешки. Некои наместо ѕвездичка да стават цело мислење цитираат и пишуваат само Леле ама ме насмеа. Е ти убаво си се насмеа ама јас се нервирам кога читам. Се знае мислење кога се цитира, кога сакаш да надополниш или да одговориш.
    Зошто се брзаат за цветче не знам. Фемина форумот никаде не оди тука е. Ако не сега ќе добиеш цветче за три месеци.

8. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Не сакам да се мешам, ама неа ја немаше долго време, уште пред да се стават лајковите.

А и да, да пишуваш мислења само за цветче... |( Ко да ти даваат плата од фемина. |( Кој има највеќе мислења наголема ќе земе. 8)

9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    ^ Не е важно, форумот е за сите и сите имаат право да го искажат своето мислење,таа не е некој на нас да ни вели дали да пишуваме или не,зашто ова е форум и сите треба да го искажат своето мислење.Нормално има некој што помалку пишува,некој повеќе.
    А,ова
    незнам дали е за мене,али ќе кажам дека не пишувам мислење само за цветче,туку она што ми леже на душа,не се’ и сешто.

10. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    И јас се согласувам дека не треба се врти се’ во форумов околу бројот на мислењата. Некој може да има 500 и кусур мислења, а да му се по „квалитетни“ - да речам - мислењата, а некој да има 1000 и кусур и пак кога ќе ги собереш да нема ништо. (ова карикирам, не посочувам никој, зборувам општо)
    Под квалитет на мислење сметам дека тоа треба да не биде офф топик секако, туку да одговара не само на насловот на темата туку и на описот, т.е. првото мислење од оној кој ја создал таа тема.
    Прост пример ќе дадам во темата за омилена боја, поголем број од феминките (не ми замерувајте вие што ќе се пронајдете, се извинувам) коментирале само омилената боја, на пр: црвена, розева, светло зелена итн... Очигледно е дека го прочитале само насловот на темата, ја отвориле и одма стиснале Нов Одговор, без предтоа да прочитаат што и како треба да коментираат.
    Не знам дали тоа некои го направиле од брзање, немарност или едноставно сакале за побрзо време што повеќе мислења да напишат па да не трошат време на читање, ама навистина не е фер од вас тоа што скоро целата тема е исполнета со делумни офф топици.
    Не е битен квантитетот, туку квалитетот. Поздрав девојки, се надевам нема да ме сватите погрешно. :*

На crazylady, Cacy, GarpovaV и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Кога веќе зборувате за цветчиња и бројачи, кој колку квалитетени мислења има оставено според МЕНЕ опцијата ми се допаѓа не е адекватна или некојси показател за квалитетно мислење, кој се согласува со мене се согласува кој не не.
    Сите мислења не ги оценуваат сите исто плус како што гледам секооја од нас ќе има различно мислење за квалитетот на мислењето и причина/непричина зошто му ставила лајк, не сакам да навлегувам подлабоко иако многу мислења што се квалитетни немаат лајк, а причина за тоа е што се пишувани пред да се воведе опцијата или некоја друга не навлегувам иако се се приметува. ;)
    Прв форум на кој сум се регистрирала е овој и појма немав што е тоа форум и со секој ден го зголемував моево форумско искуство, сум зачленета на уште еден, ама немам мислења нити имам време за да читам, ама многу добро знаам како функционра еден форум напоменувам со искуството што сум го стекнала овде.
    Ехее колку многу работи можеле да се прочитаат само од напишано, некогаш дури и напишаниве зборови знаат повеќе да ни ги откријат особините одколку некој кој штотуку те запознал.
    Да не забегувам во темава се зборува за цвеќенцата.
    Тие се на некој начин мерило кој колку е активен мислам тоа ни е јасно и затоа нема потреба да се зборува за тоа кој кога е зачленет зошто може и да се зачленил вчера ако пишува цел ден пример коректни мислења и не трола може многу брзо да има поголем број на мислења од некој што не се приклучил 3 месеци да речеме на пример.

На DAngel, crazylady, Cacy и 2 други им се допаѓа ова.
  12. cool-girl

cool-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    160
    сино цветчееееееееееееее

13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на: