Ја делите истата пасија за хортикултура. Ај со среќа цветчињата, не брзајте да стигнете до наредна боја.
27 страни за цвеќенцево??? Коа сум веќе тука да дадам една забелешка, требаше жолтово да се смени бар на 2000дито или 3000дито мислење, вака ептен досадно станува
Ако чујам уште некоја да се пожали за бојата на жолтото цвеќенце, ќе ја заплескам без пардон. Believe me, претходната верзија на бојата беше погрда
А да не се напиѓате кој какво цвекенце има! дај малце Relax and Enjoy. Пишувајте си мислислења со усул Подобро 10 добри, него 300 без никаква смисла А цвеќињата ќе си дојдат кога-тогаш
Ова морам да го пишам, значи толку ми влегло во глава што сонував дека цветчето било сменето во некоја светло розева боја таму од 2500 мислења еве ваква и сум си пукнала од мака дека ја поминав
Конечно зелено. Ама морам да признаам дека жолтото најубаво ми е, ама ќе си почека, не планирам да лупам мислења безвеза само заради него!
YEEEEESSSSSS зелено цветче. Мене зелената ми е омилена боја би сакала стално зелено да ми е да ми одговара на умот и очите. Ама пуста желба да се праам паметна по форумот, како што сум тргнала за Нова Година, Дедо Мраз ке ми донесе ново цветче. Ај уште малку ке тргнам на факс и ке се раатисате од мене некое време ама не верувам дека јас ке се раатисам од Фемина, заразна е ептен. Еве пак 6 и пол ме најде.