Уште пред дa се зaчленaм ве читaв oвде и бaш имaше цвеќенцa уште. Дa си прaшaм, штo улoгa имaше цвеќенцетo?
Па во зависност колку мислења имаш, таква боја и цветче имаше. Баш ми фали, поубаво изгледаше со цвеќенце. Јас таман до жолто стигнав и ги снема
@Summerlover , @iloveyou29 Знaчи јaс сегa би имaл зеленo цвеќенце. А, пoкaжувaше кoлку мислењa имaш испрaтенo кaкo сегa секoе мислење штo се брoи или не?
Јас па мислам дека подобро е без него. Со него некои си замислуваа дека имаат имунитет или дека го измислиле форумот, други пак пишуваа ради реда, се тркаа цело време за едно е**** цветче Од естетски аспект, стоеше интересно, од форумски квалитет, дефинитивно не
Ехх, носталгија ми буди темава ко ќе ми се појави бе. Да ги имаше уште, сеа црвено цветче ќе си добиев... Иначе @Mr. Right, според бројот на мислења се добиваа, на 50, 100, 500, 1000, 5000 и 10.000
Добро јас се нашалив за штрајкот, ако си ме сватила озбилно тоа е друго , инаку мене баш ми се допаѓаше цвеќенцето како и на другите феминки , сите го бараат назад, и лајковите ми се допаѓаат, баш ми се кул, кога ми се допаѓа некое мислење, сакам тој што го напишал да знае со тоа што ќе му стиснам лајк. Така да - лајк за лајковите а дислајк за цвеќенцето што го нема