I'm the only one who likes this yellow flower? Не за друго, жолтата ми е омилена боја бе луѓе..Нека го стават наместо белото ако не, па на место од жолто нека стават розево ин шмизл стајл
^^ Жолта боја (облека) носат само самоуверени луѓе но жолта е и бојата на љубомората. Ама нека остане на првото сепак
ах... еве ме и мене во групата на Жолтоцветковки (ама не е иста бојава со буквиве)... Да беше некоја нијанса на портокалево баш ќе беше убаво п.с. Цветчето од Хипи е прекрасно! .. а јас дури стигнам до него треба да искуцам тооолку многу мислења...
И јас сум на пат за жолто.... Иако има уште многу. Искрено сакам жолта боја, убаво ми стои... ама 5000 мислења со жолто цветче ?!?!? Многу се.... Бар 2500
Да се правам дека не прочитав, или едно смајли да напишам? Ајде смајли нека биде, а и лајк еден од мене имаш Дузи
И мене синото ми е многу убаво, а нијансава на зеленово ми е некако....шо знам Не пишувам мислења, за да си останам на сино.
кога го добив плавово цветче многу си бев радосна..радувајте се на малите работи бе луѓе.знам ова е само едно цветче но што и да е во животот се постигнува со некаков труд нели? капка по капка ке направиме и ние тоа фамозно виолетово розево какво и да е цвекенце.радувајте се на малите работи и на тоа што го имате