Деца, деца, чувајте си се уште на зелено, сино, бело, кога ќе дојдете до настинатово ќе ви биде мака да го гледате...
Ја сум регистрирана на 17 мај 2011 ама имав нешто проблеми не ми стасуваше порака за активација и си го активирав тек на 28 август и од тогаш секој ден се уклучувам не фемина ...и мислам дека досега е доволно 200 мислења па уште два месеца и се надевам на зелено цветче
Мене баш ми е "дигнато" ова жолтково. Кога ќе го имам ќе си се осеќам важна. Ама во последно време ме мрзи некако да пишувам мислења. Не се брзам, нормално. Не го силувам форумов.
Zdravo .. Ne znaev kade da prasam i naletav ovde .. jas sakam da prasam kade mozam da napravam svoja tema bidejki imam idei a ne znam od kade da napravam .. Pozz ako saka nekoj da mi pomogne
Добредојде на форумов 1 Правило: Пишувај на кирилица. А сега да одговорам на прашањето. Во секоја категорија горе, лево пишува Нова Тема, кликнуваш на тоа и сигурно знаеш понатака. Еве по сликовито. И прво побарај низ форумот дали има таква тема каква што би сакала да отвориш, за да не ти одат по брза постапка во канта.
охохо од 5000 до 10 000 за ново цветче е многу се..... иако не треба да сме преокупирани со цветчињата, не е битен бројот на постовите, туку нивниот квалитет
Ме интересира што ќе биде сега со цветчето на Хипика Таа има виолетово цветче и над 10 000 мислења. Ќе и се менува бојата на цветчето?
Петиција за цветчињата Mене жолтото цветче баш ми е симпатично. А најубаво од се ми е белото. Зелено - own:
Петиција за цветчињата ^ Исто! Зеленото ме потсеќа на мрсул. Ноу хард филингс. Може малку понежно да било.