Петиција за цветчињата плавото и виолетовото ми се најубавки,али има ееептен време до 2рово жолтото own:
Јас си го сакам жолтово цветче, иако не ми е омилена боја. Веќе си се навикнав на него, а изгледа со него ќе си терам уште подолго време. Инаку виолетовото ми е најомилено...иако не треба да се преокупираме се бојата на цветчето, важно е да се забавуваме и да си помагаме.
Имам жолто цветче. Патем, ако некој чека частење (од моја страна) во СДК ви ставив нешто. И да, не ми е штосот да пишувам безвезални мислење за да достигнам што поголем број од истите, ами да ми бидат содржајни, а не преку реда, колку да се помине.
Некако ова плавото најубаво ми.Бојата ми се допаѓа ама ептен.Другите бои не ги сакам ,зеленото,жолтото а до црвеното и лилата којзнае колку време ќе ми треба да стигнам Ете се трудам до максимум да си го имам плавото Сепак -who cares Нека има пишувања,убави совети,искуства,дружба и забава That's why- we are here
И така се сите грешници со од 1000 до 5000 мислења казнети од Неа* на грдо жуто цветче за вечни векови, амин! *стих. 01 - „Неа“ - се мисли на Фемина.