Сакам ЗЕЛЕНО да ми е сееееееееее Е сега, не баш се, пупу скарај да е мозоков пак да се врати во зелено стање, али свеќево еве стигна зелено убо е бе, не се жалам јас на никое
^ Абе ај, за едно 4000 мислења ќе имаме црвено, а рака на срце - џипси шмек има црвеното цветуле во комбинација со розовата лента. Па кажи што ќе кажеш, ама нашава жуто-муто комбинација му иде ко кец на десетка, ха!
^Ама и жолта е боја на интелигенција, па и „сдјвхсбвгјгдјњбвдњјкбвњбвкњхб“ да пишам мудар шмек ми има постот,има многу што да се научи од него
Леле стигам накај зеленото,ама го неќаааааааааааам!!!! Го сакам синото! Ич неќам зелена боја ЌЕ треба да се трудам за жолто барем
Нели имаше и бело цветче??? Шо стана со него??? Јас знам си имав бело и одеднаш оп гледам сино,си мислам да не ми пише некој друг од мојот профил,ама не било тоа.
Се пожолтува во есен, а јас зеленеам. Во мене цути пролет .. или бар ја враќам вербата во мене, дека ене ја кај е пролетта, ќе дојде.
Зелено е се на марс еве зелен сум и јас,разни зелени нијанси,други бои нема шанси - хит ми беше песнава кога бев забавиште Сега кога и да го видам цветчево на песничката ме потсеќа