Па добро, јас не им ја кревам цената односно важноста на девојките со жолто црвено или пак розово цвеќенце, јас си имам плаво и задоволна сум, но сепак би сакала да ви дадам предлог да ја намалите границата меѓу цвеќенцата...Јас имам сино со 100 и неш мислења, а до зелено цвеќенце треба над 500 мислења. Или пак од жолто до црвено цвеќенце, од 1000 мислења треба да дадеш уште ЦЕЛИ 4000 МИСЛЕЊА ...Мислам, сепак, тоа е работа на админите, но сепак, да дадам само предлог, ваше е дали ќе го игнорирате или ќе размислите.
ВО поход да го постигнам плавото цветче Само не ми е јасно оние со црвено или жолто,спијат на форумоов или??
Не спијат туку се поактивни...Односно повеќе пишуват А и не е многу важно какво цвеќенце имаш...поважно е да добиеш почит и нови пријателства на форумот
Зеленоо... Има време,дај боже до розево да дојдеме сите. СЕ ИЗВИНУВАМ. Мислев на плаво ... Малку ги смешав боите.
хахаха јас сум релативно нова (1 година) и имам само сино.. Мислам дека како поминува времето така и ни се зголемува бројот на мислења.Немам намера да пишувам бе зврска само колку да имам розово. Мислам дека тоа само ќе си дојде.А всушност не сум забележала некој со розово цвеќе освен Хипица !???
ти што си зачленета од пред еден месец сакаш жолто или црвено цветче? Сума сумарум, цветчето е мање битно