Што има врска тоа што сум кликнала, немам за што да се одлучувам, си кажав што мислам.Зарем е важно каде сум кликнала? А како што кажав, битно е се, ама секако побитни се мислењата, цвеќенцето само означува, затоа има бело, плаво, жолтко, виолетово.
Ова ли е значењето? А баш се прашував што е финтата Прво мислев дека е поврзано со тоа на колку им се допаѓаат вашите мислења
Ха ха а ти влезе во темава само за да провериш кој каде кликнал лајк и да анализираш? Темава се вика Цвеќенцето, а не На кое мислење Горде стегна лајк. Патем, имам еден предлог Повише бои ставете, и на помало растојание нека се менуваат, не на пример од 5000 мислења до 9999 мислења црвено. Нека смени боја таму некаде измеѓу Па што, по интересно е така
^апсолутно се сложувам со мислењето...веќе имам и порано пишано, не е дека нас тоа нешто ни значи, туку едноставно ќе има шаренило
Меѓу ж‘то и црвено да се ставе уште едно, а? Ич го нејќам ж‘тото, а додека дојдам до црвено, ехеее колку има. За година и пол кај и да е ќе стигнам.
Да ме праша некој сега во овој момент, јас не ни знам какво цветче имам, никогаш не го приметувам и ничие цветче за мене нема некоја посебна улога. За мене е нај важно какво мислење сум оформила и уште формирам за некој, цветчето е нај малку битно. А сега од постов ќе видам какво е и моето p.s. зелено било (ај бе врска немате, кај има зелено цвеќе, има само зелени црешни а не и цвекиња )
Леле потполно се согласувам! Не само во мисли и поуки, и во некои теми како на пр. Аватари, Идеи за лакирање (преку слики) и тн. се едни исти си пишуваат во еден ден по 5 мислења со по 2-3 слики Мислам, и јас си се радувам на цветчињава , ама гледам мислењата да ми се што поквалитетни и поубави за читање, а не да правам 100 мислења во еден ден а да нема што да се прочита освен некои мисли и поуки и да се види по некоја слика (аватар). Он топик: Уште малку па зелено цветче
Гледам дека сите се буните за таквите форумџики кои пишуваат такви кратки, незначајни и неквалитетни мислења според вас. Па, видете сега... секој има свој стил на пишување, некој сака многу да пишува, да комплицира, да пишува реферати за да се изјасни, а некој едноставно сака да биде краток и јасен. Секој има право да си пишува кај сака. На пример во мода и стил, општи дискусии. Има и теми за поуки, мудрости. Па има и за ставање слики, мора и таму некој да пишува! Нели цветчето ја покажуваше активноста на членот? И ако не ви се допаѓаат оние што се радуваат на цветовите, или капат на форумот за цветче не ги читајте! Ама и тие придонесуваат за темите, па и труд е тоа. Ајде сега некој застанат овде да капи и да чкрта по темиве, да става слики итн. Гледајте на позитивната страна, сепак треба да се пишува! А и секој си пишува како сака и каде сака.
Да,во право си.Но има еден машки член што узасно ме нервира со неговите мислења.Пишува глупости само за да го зголеми бројот на мислењата. На пр (Во темата Што си во хороскоп) еден член/ка пишува што е и тој пишува мислењње :браво за тебе.:Па барем да се бришат ваквите мислења,темите да не се трупаат со глупави мислења... Ги бришете само тие мислења што се навредливи ..па барем и вакви кратки,глупави и нелогични мислења да се бришат.....