Чекај малку, не да ти се мешам. ама тука не сме да разбиваме рекорди за најмногу лајкови, и виолетово цветче. Тука сме да побараме за нешто совет, да му дадеме на некој совет, или пак за забава. (Кога реков забава не ме сваќај погрешно, зашто има теми како Форумски игри, и насмевка). Тоа си е мое мислење. Да не бидам офф. Јас сеуште се држам до синото цветче.
Ме уби жолтово дајте измеѓу 1000 и 5000 стајте некое друго цветче, ова почна да ме депримира еве нека биде на 2000-2500 мислења, можда некое портокалово, виножитно
Глупо ми е што се уфрлам али морам. Добро луѓе што ви се толку многу битни цветчињата? Фемина не е натпревар или трка кој побрзо до која боја на цветче ке дојде и дали ке дојде. Разбирам да се радувате да имате некакво цветче или друга боја на цветче, ама до толку Сепак тоа си е ваше право ...
зелено и убо ми е жолто не го сакам ај ќе си терам вака па кога ќе стигнам до жолто тек тогаш ќе му ја мислам.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... EvfUdxoMPC со ова мислење сино цветче за еден месец 50 мислења браво за мене
Зеленото ми е најубаво.Ехее до розево имам уште многу.Ама и не ми е толку важно какво цветче имам.Јас пак не ни сакам да стигнам до розево после што ќе пишувам.
Првото цветче е бело (кога веке имаш 50 мислења) и мене од сите ми е тоа најубаво,а и најмногу одговара на розевата линија.